maanantai 22. heinäkuuta 2013

Astetta iloisempi kaupunki


 

 Taas tuli heinäkuun puoliväli ja Ilosaarirockin aika. Tänä vuonna oli jotenkin erityisen kiva rokki, kun olin työvuorossa parhaiden kavereiden kanssa Eetti Ry:n kahvilassa ja tuntu, että Joensuuhun oli kerääntyny kaikki kaukaisimmatkin kamut samaan aikaan. Rokkiviikko meni töissä sekä Popkadun merkeissä. Aiempina vuosina en oo koskaan käynyt katsomassa yhtäkään keikkaa ennen varsinaista rokkia, joten nyt sitten senkin eestä. Olin valehtelematta joka ilta jossain. Kavereiden bändit soitti niin Kerubissa kuin Teatteriravintolalla. Nukuin muutaman tunnin yössä, raadoin aamut duunissa ja illat taas pomppimassa keikoilla. Ehkä uskomattomin suoritus oli rokin vikana iltana, kun valvoin vuorokauden ympäri ja söin aamupalaa Vapaudenpuistossa.
 Ami oli meillä perjantaista lähtien rokkivieraana
Torstaina saapui Sarah Helsingistä liftaten. Taas oli kolmikko koossa, kun mie ja Iida noudettiin väsynyt tytsy torilta kattomaan Eläimen keikkaa.
"Muistellaan tätä sitten taas myöhemmin nauraen"
Kissat nautti, kun oli monta rapsuttelijaa pitkin viikkoa.
Ei ollu sunnuntai surullinen, kun Tepa matkusti paikalle. Tällä kertaa oltiin kaikki alueella ja suoritettu jo tän vuoden rokkityöt. Niinpä saatiin vapaasti riekkua missä huvitti.
Näyttäisin mieluusti isona tuolta.
 Elämäni tähän mennessä hauskin rokki. Iloisin. Väsymystä monen vuorokauden edestä, mutta päällimmäisenä positiivinen mieli. Ens vuonna tavataan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti