torstai 1. elokuuta 2013

Kun on kännissä, väärissä juhlissa












Kesä alkaa olla ainakin miun mielestä lopuillaan. Palasin tänne kotikulmille vanhempien luokse vielä muutamaksi viikoksi rauhoittumaan ennen syksyn aherruksia, joista gradusemma tulee olemaan pelottavin. Asioita on tapahtunut. Käytiin ystävien kanssa Puntalarockissa, joka oli festarikokemuksista parhain, vaikka tuntuu vielä tänäänkin olevan univelkaa ja vähän väsähtänyt olotila. Miun seinänaapurikämppis muuttaa tänään pois ja uusi saapuu elokuun puolivälissä tilalle. Pihalla viinimarjapensaat on marjoja täynnä ja puut tiputtelee omenia, vaikka ne onkin ihan liian raakoja syötäviksi. Oon viettänyt päiviä autojen kyydissä, matkustaen paikkakunnilta toisille. Telttaillut enemmän kuin moneen vuoteen ja yrittänyt toimia niin, että oma olo olisi mahdollisimman hyvä. Vaikka joskus se tarkoittaisikin sitä, että joutuu tekemään vaikeita ja epämukavalle tuntuvia päätöksiä.

Täällä Keski-Suomessa on rallit aluillaan, joka on ihmisten mielestä oiva tekosyy päästä käyttäytymään vielä normaaliakin urpommin. hei relaa nyt vähän, nyt on rallit. Siltä osin tekisi mieli painua lähinnä maan alle eikä katsella sitä tolkutonta örvellystä ja kuunnella sitä kommenttia, joita rallikansa laukoo ohikulkijoille. Lauantaina on kuitenkin kadunvaltaus, jota seuraa viikkoa myöhemmin Helsingin Katu on Punk-tapahtuma. 

Kamera teki ihmeellisen parantumisen, joten kuviakin tulee taas jatkossa olemaan, jihuu. 
Muuten miun elämä on tavallista. Odotan syksyä ja kylmiä ilmoja. Lehtiä märällä asvaltilla. Pimeitä iltoja, kun pyöräilee kaulaliina naaman suojana. Kissoja sylissä ja kynttilöitä pöydällä. 
Päivät haaveilen ensi vuodesta, Helsingistä ja Tanskasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti