tiistai 29. lokakuuta 2013

Lack of Colors











Pari viikkoa sitten lähikulmilla näytti vielä noin värikkäältä. Nyt ollaan siirrytty jo harmauteen, syksysateisiin ja maahan liisteröityneisiin lehtiin, jotka muistuttaa lähinnä sameaa mössöä. 
Torstaina startattiin tosiaan Onnelan elokuvakerho J.Suden teoksella Koiran kolme päivää ennen taivaaseen astumista (25min.). Tarkoituksena on tehdä tuosta toistuva tapahtuma, johon keräännytään hyvällä porukalla tekemään ensin ruokaa yhdessä ja jälkeen päin nautitaan visuaalisista aarteista valkokankaalta. Viime kerran pläjäyksen kruunasi jälkikäteen katsottu Myyrä. 

Tulevaa ohjelmistoa:
To 31.10. How to Train Your Dragon (+ hernekeittoa & pannaria)
To 7.11. Viva 
To 14.11. Dead Man

Parin viikon päästä jatkuu elokuvat ja dokkarit Joensuussa myös Rokumentin merkeissä. Tuun asumaan Tapion leffateatterissa sen viikon, ainakin siltä vaikuttaa hankittujen dokkarilippujen suhteen. Muutenkin täällä on taas ihme vilskettä rientojen suhteen. On Ylppöä, Eurocrackia, Halloweenin humua.

Joulukuulle yhdet keikkaliput hallussa, Lontoon Islingtonissa sijaitsevaan Union Chapeliin kattoo Winter with Patrick Wolf-härdelliä. Halusin joulukonsertin ja semmosen sain.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti