torstai 30. tammikuuta 2014

Be the ocean, where I unravel








Italiasta selvitty hengissä takaisin Suomeen, ja millaisiin olosuhteisiin. Täällä hipoo mittarit -24 asteen tienoilla, keskustaan kävellessä jäätyy ripset ja hiukset jääpuikoiksi ja kuusi paitaa takin alla ei ole tarpeeksi. Oon alkanut orientoitumaan gradun maailmoihin vähitellen - kotona on aika homomeinkinki, kun kaappi täyttyy queer-tutkimuksesta. Oon tyytyväinen kun saan lukea kerrankin jotain, joka kiinnostaa aidosti. Tosin siitä huolimatta on vähän ongelmia aloittaa hommat ihan oikeasti. Oon aatellut, että vegaanius ois taas vaihteeksi ihan mukavaa kaiken sen Italia juustoilun jälkeen, mutta saaliit dyykkireissuilta yrittää ilmiselvästi estää tän suunnitelman. Viime kerrallakin mukaan lähti lähinnä juustoja, suklaata ja jogurttia, öhöm öhöm. 
Omat kissat on yhä vanhemmilla evakossa, kunnes saadaan kämppä kuntoon. Siihen asti kissavajetta on pitämässä kurissa naapurin Igor ja Manu. 
Matkakuvia voisin laitella kunhan saan vähän käytyä läpi. Siirryn tästä pitämään asuntoa lämpimänä - yöllä yksi irtopattereista oli sanonut itsensä irti ja herättiin suht vilpoisiin tunnelmiin. Nyt tulet jokaiseen uuniin, joten kivaa alkavaa viikonloppua täältä talvimaasta.

Ps. Pitkästä aikaa todella hyvä elokuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti