maanantai 23. heinäkuuta 2012

Viimesiä viedään

 Toka vika työpäivä ja juoksin puoliunessa pihalla odottavaan kyytiin

 Joka päiväset aineet ja välineet. Ei tuu erityisen ikävä noiden pariin, jos rehellisiä ollaan.
Tollasia rättejä mie oon viimesen kuukauden ajan pyöritelly. Huomenna on sekin kesätyö vihdoin ja viimein ohi, jee! Ei enää aamuja, jotka alkaa sillä, että kello soi viiden jälkeen.
Töitten jälkeen kotona ootti nälkäiset kisut ja kasteltavat istutukset. Oon tänä kesänä onnistunut pitämään hengissä ekaa kertaa ikinä oman parvekekasvimaani. En vaan millään raaski syyvä nuita basilikoja ja ruohosipuleita, joten ne taitaa kuolla lopulta joka tapauksessa pois.
Miulla on pöllö.
 Oon yrittäny olla nykyään värikkäämpi vaatteiltani, kun pää on edelleen musta. Muutenkin mie oon haalinut kirppareilta ja muualta väriä. En tiiä meneekö tää vähän yli, kun hankin tänään violetit housut......jalat saattaa näyttää isohkoille, mutta sittenpähän näyttää. Nää on hauskat!
Meillä oli Ansun ja Annin kanssa Valintakirpparilla pöytä viikon verran ja tänään oli tilityksen aika. Tienattiin yhteensä 135 euroa, josta miulle jäi yllättävän paljon itellekin käteen. Kävin ostamassa P&S:stä kaikkea herkullista. Mukaan tarttu mm. 2010 vuodelta tuttavuus, masala! Miten yhestä mausta voi tulla niin paljon muistoja mieleen? Ihmiset, jotka asu miun kanssa kyseisenä vuonna, ymmärtäis jos niille sanoisi sanan masala. Mie tungin sitä jokaiseen ruokaan mitä söin. Pitsasta leipään. Nyt tuo poltti lähinnä suuta ja tuli ikävä cappuccino-jauhetta, johon mulla oli myös pakkomielle samaisena ajankohtana. Postissa oli tullut muuten kirje Kelalta. Ne oli hyväksyneet miun olosuhdemuutos-lapukkeen eli saan nyt syksystä lähtien korotetun opintotuen, asumislisän ja lainantakauksen Englantiin. Jes! Nyt on enää hoidettavana vakuutus, hammaslääkäri ja asuntolapaikka. On tullut huomattua, että Englannissa ei todellakaan kiirehditä näiden asioiden hoitamisten kanssa. Jatkuvasti pommitan niitä sähköposteilla ja sen seurauksena asiat selviää. Muuten on aika hitaanpuoleista meininkiä. Ens kuun alussa aukeaa kurssihommat Welcome-sivuilla. Sitä odotellessa.
Paniikki alkaa tulla, enää muutamia viikkoja Joensuussa! Niin, oon tosiaan myös suunnitellut ens kesänkin jo valmiiksi ja se pitää sisällään lisää ulkomaita, hui ja jee.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti