lauantai 9. kesäkuuta 2012

Hetkeksi hiljaisuus saapui luokseni kuin olento ja huusi: "Älä pelkää maailmaa."

 Tehtiin yhden päivän ja yhden yön mittainen reissu Helsinkiin tyttöjen kanssa. Tepa lähti katsomaan Mötley Cruen keikkaa ja me Amin kanssa mentiin muuten vaan hengailemaan pääkaupunkiseudulle. Itelläni oli viimekertaisesta Helsinki-reissusta yli pari vuotta aikaa, joten oli pitkästä aikaa ihan mukavaa päästä pyörimään sinnekin suunnalle. Yövyttiin Academica hostellissa, joka oli jotenkin muuttunut siitä kun viimeksi oon siellä ollut. Nyt siellä oli useita majoitusrakennuksia, kun aikaisemmin vain yksi muistaakseni. Heti respassa lähti vauhti päälle, kun yks meidän porukasta lukitsi itsensä vahingossa henkilökunnan vessaan ja sai hälytysvalotkin siinä samalla päälle..

Päivä meni tosi nopeasti. Kiipesin Tuomaksen kanssa Torniin katselemaan laajalle levittäytyvää Helsinkiä, metsästettiin Amin kanssa Frozen yoghurtia ja istuttiin nurtsialueella nauttien auringosta. Yöllä käytiin katsomassa yöelämää ja seikkailtiin jo valkenevassa aamuyössä takaisin hostellille, jossa Tepa oli ehtinyt nukkumaan jo monta tuntia.

Seuraavana päivänä oli viiden tunnin junamatka takaisin kotiin. Helsinkiin olisi voinut käyttää useita päiviä, mutta oma koti on silti oma koti. Junassa ikävöin omaan sänkyyn ja vaihdoin vaunuja vähän väliä, kun pikkulapset oli päästetty valloilleen ja ne muistutti lähinnä villiintynyttä Korkeasaaren apinalaumaa.

Joensuussa odottaa toiseksi viimeinen lomaviikko, jonka aikana aion istua puistossa lukemassa. Loppuviikosta sitten kohti Provinssirockin siivoustalkoolaisuutta. Tavoitteessani kiertää mahdollisimman monta Suomen kaupunkia tänä kesänä, on pysytty yllättävän hyvin. Houkuttelis hirmusesti mennä juhannukseksi jonnekin mökille, mutta saa nähdä mitä tuleva tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti