perjantai 15. kesäkuuta 2012

Lapsuuden perjantai



Nää päivitykset tuppaa jäämään ihan siitä syystä, että miulla hajosi kamera vappuna ja en oikein tykkää päivitellä ilman kuvia. Tälläkin kertaa kuvat on napsittu Arin kännykällä. Tosiaan, peruuntui Provinssirock-talkoolaisuus ihan siitä syystä, että veikkailin ettei miun psyyke kestä sitä, että joudun matkustamaan su-ma välisenä yönä Joensuuhun yhdeksän tuntia (miksi ihmeessä juna kiertää Tikkurilan kautta?) ja menemään siitä lähes suoraan tenttiin istumaan. Joten se reissu jäi tekemättä, säästyipä rahaakin. Sen sijaan vietettiin tätä perjantaita Arin kanssa niinkuin joskus lapsuudessa. Aloitettiin pelaamalla minigolffia, olin hyvä kakkonen, häviäjä. Siitä siirryttiin kaupungissa vierailevaan tivoliin. Kummallakaan ei ollut erityistä hinkua päästä mihinkään keikutuslaitteisiin, joten päädyttiin miun tahdosta maailmanpyörään. Jonossa kieltämättä vähän jännitti tuokin, kun molemmilla tais olla korkeanpaikankammo. Se meni kuitenkin ohi ja oli aika kivaa nähdä Joensuu ilmasta käsin. Tää paikka näytti aika metsäiselle.
Ostin metrilakua ja katsottiin jonkun temppuilijan show, kun keikkui maailmanpyörän päällä tuolin ja polkupyörän kanssa. Ilman turvavaljaita tai mitään, hui.
Ilta päätettiin satamaan, jossa syötiin jätskit ja kirsikkatomaatteja. Kotiin kävellessä oli yhä niin lämmintä, että sortseissa ja topissa oli kuuma. Nää hellepäivät on olleet uskomattoman ihania ja voin ainakin sanoa käyttäneeni ne tehokkaasti hyödyksi. Sen verran palanut selkä ja olkapäät, että ihan hyvä jos kohta jo vähän viilenisi.
Ensimmäinen kesä Joensuussa, kun olen viettänyt kaikki päivät ulkona ja laitureilla. Nyt pitääkin nauttia, ennen kuin alkaa taas juhannuksen jälkeen siivoustyöt sisätiloissa. Sen lisäksi hermostuttaa kun Bristol on hiljentynyt. Antaisivat edes jotain infoa lisää.

Tälläistä tällä kertaa. Yritän saada kameran joskus hommattua tai yhden piuhan lainaan, niin saisin edes omasta kännykästäni kuvia koneelle. Ensi kertaan, tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti