keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

All I Want You To Do Is Walk These Streets


 Keväinen, vaikkakin vilpoinen tervehdys Joensuun suunnilta. Sitä vaihtui vasta kuukausi huhtikuun puolelle ja hetken saikin jo nautiskella lämpöisistä ilmoista ja kauniista auringonpaisteesta, mutta nyt täällä on taas palattu takaisin kylmyyteen ja mittarikin taitaa näyttää miinusta. Iltaisin ulkoillessa jäätyy yhä nenänpää ja hameessa hyytyy jalat. Auringonlaskut ja sininen hetki on kuta kuinkin yhtä kauniita lämpötilasta huolimatta.
 Ajattelin pistää vähän kuulumisia kehiin. Täällä mennään tavallisesti, arkisesti päivästä toiseen. Viikot luen (= yritän) gradukirjallisuutta ja juoksen välillä näkemässä ihmisiä. Oon yrittänyt aktiivisemmin nähdä kavereita, sillä koko syksy tuntui menevän työn parissa ja yleisessä väsymyshorroksessa. Nyt on ihan uutta energiaa, kiitettäköön siitä sitten tuota aurinkoa tai hyvin alkanutta kahviaddiktion paluuta.
 Viime sunnuntai oli aivan loistava. Kaveri järjesti miun entisessä kotikommuunissa Onnelassa Salvasunnuntain. Elikäs nimensä mukaisesti meitä kokoontui sinne hassu joukkio kyhäilemään ties mitä salvoja ja hierontapalasia. Muotissa valmistumassa juuri ko. hierontapalat. Koko häppeninki järjestyi ainesosanyyttäri-periaatteella eli jokainen toi vähän jotain ja niistä sitten miksailtiin mieleisiä yhdistelmiä ja keiteltiin liemiä.
 Itse kehittelin miulle ja ex-kämppikselle maistuvan huulivoiteen. Oli jännää laskea reseptiin oikea määrä öljyjä ja vahoja.
 Valmiit tuotokset purkitettiin suloisiin lasipurnukoihin.


 Hierontapaloista tuli niin herkullisen tuoksuisia, että ne tekisi mieli pistellä poskeensa. Iso kiitos Jussille, joka tarjoutui vetämään kyseisen workshopin ja opasti porukkaa upeasti. Samanlaista yhdessä puuhailemista ja ajanviettoa saisi olla enemmänkin.
 Salvapajasta vegaaniseen kokkailuun. Yhdessä tekeminen jatkui yhtenä tiistaina, kun kokkailtiin meillä OE-poppoon kanssa tulevaa Ravintolapäivää mielessä pitäen harjoituserä burgereita. Tehtiin papupihvejä ja täytettiin. Maistui kyllä, mutta ensi kierroksella sämpylät tehdään itse.
 Merkki keväästä, kun nahkatakki pääsee ensimmäistä kertaa päälle. Vaikka sitten niinkin, että hytisee kylmästä.

 Kävin muuten tuossa viime kuun lopussa viettämässä vähän perheaikaa Keski-Suomessa. Testattiin äipän kanssa Miriam's-kahvilan antimia.

 Käytiin myös Amin kanssa kuuntelee Rumassa Punkkifolkkia.
 Oli niin keväistä, että Jyväskylässä meni ensimmäiset puistosiiderit ja koko perheen voimin syödyt puistojätskit.


 Kävelylenkin päätteeksi eksyttiin äipän kanssa pelaamaan flipperiä ja juomaan teetä Kynnykseen.
 Herkkusalaattia iltapalalla a'la äippä.
 Kompassi - it's the place to be..vai mites se menikään.
 Karjalaisessa oli ihanaisen ex-kämppiksen ja ystävän haastattelu ja juttu kyseisen henkilön upeesta taidenäyttelystä. Jee, taidokas Eetu!

 Jyväskylä oli yhtä syömistä, niinkuin yleensä kun matkustaa porukoille tai mummolaan. Käytiin mm. Katriinassa lounaalla.
 Ja väsäilin hienoja ilta- ja aamupaloja ihan omaksi ilokseni.


Yhtenä iltana sitten otettiin ja vetäistiin kiinalais-japanilainen sushi-ilta. Tehtiin vegaanisia sushirullia erilaisilla vihanneksilla ja tofulla täytettynä ja maisteltiin shanghai-olutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti