maanantai 14. huhtikuuta 2014

Come Down and Join the Circus








Menneellä viikolla olin vaikka missä. Joensuussa oli Vimma-nykytanssifestivaalit, joiden puitteissa tuli käytyä monensorttisissa jamitteluissa. Tiistaina suunniteltiin kampusviljelijöiden kanssa tulevaa kevättä ja kesää ja saatiin hommat aluilleen nimikylttien osalta.
Vimmailu alkoi keskiviikkona Ahjon avajaisista, torstaina katseltiin monikulttuurisia musiikkiesityksiä Teatteri Satamalla, perjantaina tanssittiin dance battlen inspiroimina Kerubissa ja lauantaina oli vielä afterklubi Nightissa. Tanssintäyteinen viikko siis kaikilta osin. Miulla oli täällä mukavasti käymässä myös vahvistus Keski-Suomesta ja vietettiin perjantai varsin perinteikkäissä merkeissä ruon suhteen: karjalanpiirakoita ja itsetehtyä munavoita.
Sunnuntaina A siirtyi takaisin kotiin ja tilalle tuli karvakuonokaveri, joka viettää meillä tämän viikon. Kutsuttakoon tätä viikkoa sitten vaikka metsä-viikoksi, kun gradumateriaaleissa vilisee metsämaisemat ja koiran kanssa tasapainotetaan luku-urakkaa vaeltelemalla ympäri lähimetiköitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti