tiistai 19. helmikuuta 2013

Kotiosoite: Kirjasto


 Alkaa taas olla se aika, että täytyy muuttaa päiviksi kirjastoon tekemään ties mitä esseitä, esitelmiä ja lopputöitä. Luentoja jälellä enää vaivaiset seitsemän viikkoa tämän jälkeen ja se meinaa sitä, että nyt tipahtaa taas kerralla hirmunen työmäärä niskaan. Tottakai samalle ajalle osuu myös nätit kelit. Tänään paisto aurinko koko päivän. Näin sen kun kävelin aamulla kirjastolle, mut sen jälkeen se olikin vaan ikkunaruudun takana muistuttamassa siitä, että hähää siepäs ootkin sisätilojen vankina.

 Niinkin mielenkiintoinen asia, kuin meikittömyys. Näytän väsyneelle, mut tuntuu silti omalle olla ilman mitään ylimäärästä. Miks pitäiskään näyttää sen kummemmalle jos aikoo viettää päivän pää kirjojen välissä? Joskus en mennyt edes kauppaan ilman meikkiä. Nyt on ihan tavallista, että oon yliopistolla tai kaupungilla ilman maaleja naamassa.
 Tauko tietokoneella naputtelemisesta.

 Yhtäkkiä olikin ilta ja aurinkokin oli ehtinyt nukkumaan. Lähin liian painavan kirjakasan kanssa takas kotiin, vaan että pääsen nyt nukkumaan ja toistamaan kaiken huomenna uudestaan. Onneks tätä ei jatku kuitenkaan ikuisuutta ja on ihan kiva fiilis nyt, kun sai esseesuunnitelman tehdyksi ja kohta klikkailen sen verkon kautta opettajalle. 
Näiden kanssa leikinkin sitten huomenna. Post-it-laput ja päänsärky, huomenna tavataan. 



Kaks herraa, joiden ansiosta ajatukset oli pitkin päivää kesässä ja Ilosaarirockissa. Kyllä se kesä vielä tulee, kunhan vaan jaksaa odottaa vielä tovin. Sain myös ensimmäistä infoa Ilosaarirockin töistä. Tänä vuonna meijän kojun vuorot on 10 tunnin mittaisia eli pari tuntia edellisiä vuosia pidempiä, jonka takia saahaan festarilippujen lisäks ruokalippusetkin johonkin alueen kojuihin. Ei haittaa lisätunnit, sillä se homma on yks vuoden kohokohdista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti