perjantai 22. helmikuuta 2013

Voidaan käydä pilvissä kyläilyllä


 Eilen tuli postissa kolme kappaletta keikkalippuja. Jep, tuonne parin viikon päästä. Sarjassamme keikkoja, jonne en olis ihan heti uskonu joutuvani. 

 Löllöä lälliä. Perjantai-illan hupeja, kun värjäilen päätä täällä. Hämäävästä väristä huolimatta tää pää pysyy yhä oranssina.
 Viikonlopun kaverit ja ens viikon käsittelyssä olevia, Tender is the night sekä Tess. Ensimmäistä alotin Suomessa siinä vaiheessa, kun olin saanut tietää, että pääsen vaihtoon. Nyt voi vaan kiittää itteään, että olipa fiksusti tehty, nimittäin ei oo aikaa lukea molempia.
Tätä mie oon tehnyt viimeisen viikon ja nyt se on harjottelemista ja esittämistä vaille valmis. Maanantain ryhmäesitelmä, jossa mie käsittelen The Jungle-kirjaa ja siirtolaisia. Powerpointissa on 17 sivua ja muistiinpanoja puhumista varten neljä. Toivottavasti viis minuuttia on tarpeeks aikaa, sillä mie tuun kaatumaan lauseisiin ja sönköttämään siansaksaa ja pahimmassa tapauksessa menettämään puhekykyni. Iik!

Koska numerot merkkaa:
* 115 päivää Suomeen paluuseen
* 48 päivää luentojen loppuun
* 33 koulupäivää 
* 10 päivää tyttöjen kyläilyyn
* yksi yö vanhempien kyläilyyn 


Hirmusen hassua ja semmosta sopivan rentoo viikonloppua työ. Erityisesti siulle, joka oot tsempannu miuta viimesen pari kuukautta ja pakottanut tekemään listoja, pus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti