sunnuntai 3. helmikuuta 2013

One Scratched Eye, Please

 Aikamoinen viikonloppu tapahtumarikkaudessaan takana. Perjantaina oltiin pitkästä aikaa baariloimassa koko kämpän voimin. Kaikkien kamujakin oli paikalla ja tuli tanssittua Drunken lullabiesia ja juotua kamalan pahoja juomia. Aamuyöstä kaveri joutui kiipeämään takapihan aidan yli, että pääsi etuovelle avaamaan miulle oven. Ens kerralla kaikille omat avaimet mukaan. Tällä kertaa ne oli vaan yhellä ja se yks katosi tietenkin jonnekin, joten meillä muilla oli vähän taiteilua sisällepääseminen. 

 Lauantaina saapui  eka graze-boksi. Oli hyvää ja en pettyny.
 Lauantaina ootti myös semmonen ei-kiva yllätys, kun kipeä silmä. Sama silmä, joka aiheutti vaivaa viime syksynä. Tällä kertaa antibioottitipatkaan ei tepsineet ja kitkuttelin elokuvateatteriin kauheissa tuskissa kattomaan kaverin kanssa Beasts of The Southern Wildia (mikä oli muuten ihan älyhyvä!). Ootin kuitenkin, että tää menis jotenkin ohi, mutta eipä mennytkään. Paheni vaan.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tilanne meni niin pahaksi, että en saanut enää ees nukuttua ja tuntu, kun joku ois viillellyt lasinsirpaleella silmää. Aamusta nousi kuume päälle 38 asteeseen, joten aattelin että on aika lähteä sairaalalle. Sieltä tuli vastaus kipuun: piilolinssi on todennäköisesti viiltänyt kaks isoa haavaa silmämunaan. Sain lääkettä ja opetuksen, että ei ikinä enää nukkumaan piilarit päässä. Nyt oon istunut koko päivän aurinkolasit päässä sisällä, kun valot sattuu. Toivottavasti tää menee ohi lääkkeellä - jollei niin tiistaina pitää lähteä erilliseen silmäsairaalaan. 

Oon aika ilonen, että huomenna jatkuu taas arki. Loppuviikosta saan tänne ihanan Ansun kyllään ja lähetään Lontooseen.

Lopuks maailman parhaan leffan traileri:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti