sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Aika loppuu kesken ja me kadotaan



 Anu ja Kyösti tuli Bathista käymään


 Käytiin syömässä kivassa paikassa, The Social tais olla nimeltään.









 Mentiin myös museoon, joka näytti tosi hienolle, mut sisältö oli tylsä. Ei jaksa enää kiinnostaa egyptiläiset ruukut ja jotkut posliiniesineet. Dinojen luut oli kyllä jänskiä.
 Nuo murentuneet osat pylväistä oli myös jänniä. Muisto toisesta maailmansodasta, kun joku pommi ja lentokone oli tippunu tuonne.
 Egyptiläisten kissoja. Yää!
 Banksyn tekeleitä
 Vanha tuttu, Suspension Bridge. 


Mulled wine lämmittää, kun ulkona tulee vettä liian monta tuntia putkeen.
 Viimeset hetket Bathilaisten kanssa. Seuraavan kerran nähhään sitten joskus Suomessa.
 Tyypit lähti kotiin ja me Bristolin yöhön. Mut huijattiin tonne. Yritettiin päästä Iidan kanssa ilmaiseksi vessaan, mutta meijät ohjattiin jonkun liian hienon ranskalaisen ravintolan pöytään istumaan ja heitettiin menut käteen. Tuli aika kallis vessareissu, kun ei kehattu lähteä ilman tilaamista. Onneks oli sentään leipälautanen ja anisviina, jotka oli halvimmat mitä koko paikasta löyty. 

Iltaan kuulu myös helposti-lähestyttävä punaviini bussikatoksessa, lontoolaisten ohjaaminen kaduilla, the attic bar ja jatkot ison sillan lähellä. Aamulla heräsin vieraasta paikasta ja ikkunasta ulos katsoessa ekana näkyi järjettömän kokoinen teksti GOD IS LOVE. Krapula ei parantunut astettakaan. Hyvää yötä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti