perjantai 23. marraskuuta 2012

Time for Xmas


 Ninan ja Sarahin joulukeittiön tarvikkeet. Luvassa neljä ja puoli tuntia keittiössä seisomista.

 Tein ensimmäistä kertaa ite porkkanalaatikon. Oli jännät paikat.
 Tortut oli vanha tuttavuus, mutta enkkutortut oli erilaisia, koska täältä ei löytyny samanlaista luumuhilloa. Tuo muistutti lähinnä marmeladia.
 Taiteilua kuinka saaha kaikki samanaikaisesti uuniin. Perunat, palsternakat, porkkanaloota ja vegekinkku ahdettuna päällekkäin.
 Mince piet, jotka herätti hämmennystä, että onko niissä lihhaa vai ei. Joskus aikoinaan ollu, nykyään on vaan kuivattua hedelmämössöä täynnä (jota myydään kaupoissa purnukoissa, joissa lukee mincemeat. Hämmentävää)

 Monikulttuurinen jouluateria. Enkun ja Suomen lisäks myös Etelä-Afrikka edustettuna. Orangemashin valmistus alkamassa.




 Valmista vihdoin. Iso kattilallinen mulled winea, joululahjojen jakamista, pictionarya ja älyttömän hölmöjä vitsejä christmas crackerseista. Niistä oli meijän joulu tehty.



2 kommenttia:

  1. Kuin ihana kuulla siun ääntä! Aloin miltei itkeä, kun tuli niin kova ikävä! Onneksi nähdään pian.♥

    VastaaPoista
  2. ihana suvi. pian törmätään <3

    VastaaPoista