keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Challenges create strengths

Viimeiset pari viikkoa oon kamppaillut väsymyksen ja stressin kourissa, kun mun valitsemat kurssit ei olleetkaan niin hyvä valinta mitä oletin. Mielenkiintoisia kyllä, mutta loppujen lopuksi mun kielitaito ei riittänyt analysoimaan 1700-luvun runoutta, enkä myöskään pysynyt paikallisten kanssa samassa lukutahdissa. Kolme romaania, runoja sekä kaksi miniesseetä viikossa ei vaan luonnistunu. Varasin vastaanottoajat opettajille ja menin juttelee. Niinkin onnellisin lopputuloksin, että nyt suoritan vaan kolme kurssia ja sain heittää sen 18th Century-kurssin kokonaan pois. Huh helpotusta. Tää vie hirmusen taakan pois harteilta ja nyt oikeesti voin ehkä jopa joskus nauttia tuolla opiskelusta. Asioita, jotka myöskin piristää tätä kylmää syksyä: 

 Joy Division. Ei ole pirteintä musiikkia, mutta se fakta, että lähdetään käymään Manchesterissa ehkä ensi viikolla antaa kummasti virtaa. 
 Hassut jouluviritelmät. Nyt vielä siedettävää, ennen kuin joka paikassa raikuu joululaulut ja ihmisistä tulee äkäisiä. Haluisin karata jonnekin englantilaiseen puumökkiin nummille ja juoda kuumaa glögiä poltellen kynttilöitä. Oisko kellään tarjota miulle pakopaikkaa kaupungista?
 Uudet graffitit
 Aamuiset kävelyretket ja satunnainen auringonpaiste


 Syksyiset maisemat
 Lämpimät vaatteet
Oikoreitti yliopistolle, vaikka onkin ruma. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti