maanantai 19. marraskuuta 2012

Sekametelisoppa

 Viime perjantaina oli mielenosoitus, jonka joukkoon päädyttiin lopulta ihan vahingossa kun lähdettiin kalastelemaan kaveria. Olin ulkona kuin lumiukko siitä, että miksi porukka riehui BBC:n rakennuksen edessä ja muutenkin vähän koko aiheesta, mutta joo..nähty nyt täkäläinen mielenosoituskin.
 Secret Circus ja avajaiset. 
 Hiljentynyt kauppakeskus.

 Tähän päivään. Tänne on lupailtu kylmintä talvea pitkään aikaan. Vielä pärjää suhteellisen ohuella takilla, mutta ensimmäistä kertaa piti kaivaa jo pipokin esille. 
Uskomatonta kyllä, tykkään Amerikka-kurssista tällä hetkellä ihan sikana. Tänään käsiteltiin Hemingwayn, Faulknerin ja Catherin inkkaritarinoita. Oon fiksaantunut inkkareihin muutenkin, niin on ollu tosi mielenkiintosta lukea erilaisia tekstejä aiheesta (kirjoitan nyt intiaaneista/inkkareista ilman mitään rasistisia vivahteita, joita jotkut kytkee tohon nimitykseen). Alotettiin myös presentationin aiheen valinta tänään ja me tehdään ilmeisesti jostain, joka liittyy etnisyyteen, alkuperäiskansoihin sekä rotuun. Pohjataan se työ Yhdysvaltain itsenäisyysjulistukseen, Sinclairin The Jungle-teokseen sekä Cherokee-inkkarimyytteihin. Alustavasti saatiin tänään tuommoinen suunnitelma kasaan. Jännää, esittää se pittää vasta helmikuussa, mutta sitä ennen työstetään sitä vähitellen kasaan sekä workshopeissa että omalla ajalla. Nauratti vähän aiemmin, kun porukka istuu talvitakit päällä koko semman läpi. Kampuksen luokkahuoneet on ainakin mukavan vilpoisia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti