lauantai 10. marraskuuta 2012

Saturday in Bristol

 Tänään oli miun ja Sarahin joulupäivä. Tuntu tosi jouluiselle ja lähdettiin päivällä tsekkaamaan millaset on saksalaiset joulumarkkinat, jotka avattiin eilen keskustaan. Puumökkimäisiä kojuja oli useita ja päädyttiin juomaan mukilliset mulled winea yhdelle kojulle. Mukana tuli noi mukit.
 Sen jälkeen mentiin Poundlandiin (kauppa, jossa kaikki maksaa punnan) ostamaan joulukoristeita kämppään. Luultiin ostavamme tosi iso feikki joulukuusi, kotona tajuttiin, että se olikin 45cm korkea. 


 Talo muuttuu vähitellen jouluksi.
 Illalla lähdettiin vielä ulos. Attic bar ja huippuja uusia kavereita.




 Täytyy sanoa, että keskusta on kyllä tosi nätti pimeällä, kun nuo kojut ja jouluvalot on siellä.
Poksautin mun ekan christmas crackersin ikinä. Noista tulee aina sellanen hattu, tyhmä vitsi ja joku lelu tai tarra mukana. 

Huippu viikonloppu kyllä. Huomenna olis Tegan and Sara. Oon jotenkin blokannut koko keikan tajunnastani ja täytyy laittaa joku muistutus huomiselle, kun mulla on paha aavistus, että huomenna hengaan vaan tyytyväisenä kotona ja tajuan viis minsaa ennen keikkaa, että täytyisi olla jossai muualla kuin sängyssä pyjama päällä. Toivottavasti noin ei käy. 
Tähän loppuun voisin vielä paljastaa, että lähdetään Sarahin ja Suzannen kanssa Amsterdamiin ens kuussa kolmeks päiväks. Varattiin kuukaus sitten lennot ja hotelli ja ei oikein ees aateltu enempää koko asiaa, keksittiin vaan huima idea mennä. Nyt se alkaa olla sitten vähän enemmän todellista ja kuukauden päästä tulee olemaan aikamoinen viikko, kun matkustan muutaman päivän aikana Lontooseen, Damiin ja Suomeen. Paljon matkoja, mutta varmasti vielä enemmän hyviä muistoja luvassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti