keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Oh the weather outside is frightful

 Tänään ei lähtenyt päivä käyntiin ihan niinkuin piti. Koko talosta katkes heti aamusta sähköt, joten tuli aikamoinen kiire lähteä lähikauppaan lataamaan tikulle lisää rahhaa (mittari näytti £0,44...). Jääkaappi mukaan lukien meni pois päältä ja meidän ruokia uhkas karu kohtalo. Mun tuurilla olin ainut, joka oli hereillä aikaiseen ja jouduin tekemään sen vaikka ei ees ollut miun vuoro. Suihkuun ei myöskään ollut menemistä, koska ilman toimivaa boileria vesi olisi ollut jääkylmää.
 Tälle päivälle oli aiemmin luvattu aurinkoa. Joku tais valehella, sillä ulkona tuli vettä enemmän kuin tähän mennessä koskaan. Koin ylivoimaisen haastavaks lähtee kävelemään lähemmäs kaheksaa kilsaa luennolle, joten jäin suosiolla kotiin.
 Ja toppauduin sähkönhankkimisreissua varten. Sateenvarjostahan tuolla ei kamalasti hyödy. Varsinkin jos sellainen on satuttu ostamaan Suomesta. Yksi tuulenpuuska ja se on mennyttä.
 Oma-aloitteiset vapaa päivät vois käyttää järkevästi opiskeluun yms. Mie väkertelin scrapbookkia, joka on jääny hirmusen vähälle huomiolle viimeaikoina. Nykyään lähinnä lätkin liimalla lippusia ja lappusia kiinni sivuihin.
 Täytyy olla laiskuuden huippu, että kun leipä loppuu niin ei jaksa kauppaan vaan leipoo omat.
Jätettiin tänään hyvästit myös meijän jääkaapille, pakastimelle sekä 80-luvun imurille. Kaikki kolme päätti hajota samanaikaisesti. Onneks landlady toimitti meille uuvet.

Täällä jo ihan jouluisissa fiiliksissä. Aamulla istuttiin miun huoneen lattialla teen parissa ja kuunneltiin kaikki klassikkojoululaulut läpi ja muisteltiin lapsuutta. Vaikka sataa vettä ja on ihan syksyistä, niin mieli on ainakin tosi jouluinen.

2 kommenttia:

  1. Kai kuuntelitte myös suomalaisia joululauluja? :) Varpunen jouluaamuna, Sylvian joululaulu jne. <3

    VastaaPoista
  2. Kuunneltiin itseasiassa Varpunen jouluaamuna. Eka versio siitä oli joku pikkulasten laulama, joka kuulosti aika karseelle, mut sit löyty Tapani Kansan vetäsemä versio ja se oli jo ihan siedettävä. Nää ei oikein hokassu sen hienoutta, mut se kuulostaa kieltämättä varmaan vähän hassulle ja synkälle näiden kappaleisiin verrattuna.

    Ollaan yritetty katella Iidan kanssa, et millon täällä olis jossain kirkossa Christmas carols-hommia, ois kiva käyvä kokemassa semmonenkin vielä ennen lähtöä. :)

    VastaaPoista