lauantai 10. marraskuuta 2012

Cardiff vol 1

Taas perinteisesti tulee matkakuvat useassa osassa. En nykyään ite jaksa ottaa ees niin paljon kuvia, joten venaillaan ryhmäkuvia ja muita Iidalta ja Kyöstiltä. Erityisesti Kyöstin kuvia ootan innolla, sillä se otti tosi upeita kuvia järkkärillä. Tässä kuitenkin esimakua reissulta, joka oli kaikin puolin taas onnistunut. 

 Ekat havainnot Walesin puolelta. Oli jotenkin hassua, että mentiin ison sillan yli ja paikka vaihtui niin nopeasti Bristolista Walesiksi. 
 Cardiffin keskusta oli täynnä uusia ja isoja rakennuksia. Hui. 
 Mut sit niiden vieressä oli kuitenkin älyttömän vanha linna. 

 Suomalaiset turisteina
 Tällä kertaa tais olla poikien vuoro leikkiä asusteilla





 Tuolla tuli olo, että pitäis leikkiä ritareita ja juosta linnanmuuria pitkin. Oli oikea vallihautakin ja kaikki!








 Tää tulee olee huomisen Indepentin etusivulla.



 Ja tää kaveri kuvas Independentiin sitä etusivun kuvaa. 


 Tommoset laitteet kaulassa kulettiin, mut kukaan ei tainnut oikeasti kuunnella niistä opastuksia, vaikka olis ollu mahollisuus.










 Jotkut luokkaretkellä





 Käytiin syömässä Cafe Jazzissa.



Loppuillasta etsittiin paikka tappaa aikaa ja päädyttiin symppikseen Old library bariin. Hyvää musiikkia ja kaikki juomat puoleen hintaan. Mikäs sen parempaa. Täytyy sanoa, että taas oikein onnistunu reissu, iso kiitos kuuluu kyllä matkaseuralle. Melkein myös päädyttiin viettämään yö Cardiffissa, kun ilman jotain randomia tyttöä olisi todennäköisesti missattu bussi, joka ei jostain syystä lähtenytkään siitä mitä lippu väitti. No, se on ainakin tullut huomattua, että brittibusseihin ei voi koskaan luottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti