maanantai 6. toukokuuta 2013

Kesän ensimmäinen päivä





 Tänään lämpötila nous yhtäkkiä pilvettömän taivaan ja auringon ansiosta suhteellisen korkeelle verrattuna edellisiin viikkoihin, kun on ollut vaan sadetta ja harmautta. Lähdettiin Janin kera eräilemään eli käpsyteltiin kohti yhtä lintutornia. Kyseinen paikka osoittautui lieväksi pettymykseksi, joten jatkettiin eteenpäin ja Vuorilammen äärelle syömään eväitä ja juomaan kardemummakanelikahvia. Miten kaikki maistuu aina ulkoilmassa niin paljon paremmalle?





 Tuli puheeksi mäkihyppytorni ja päädyttiin kiipeämään mutaisia metsäpolkuja ja useita portaita. Lopputuloksena viimeistenkin eväiden tuhoaminen siellä korkeuksissa. Näkyi muuten uskomattoman kauas, koko Jyväskylä. 
 Paluumatkalla osui erikoinen mäki kohdalle. Houkuttelis valua tuosta joku kerta helteellä lampeen. Ei ehkä kuitenkaan nuilla suksilla.


 Kesän eka puistokalja korkattu.






Jos ei tullu vielä tarpeeks seikkailtua, niin loukkarin puistokaljan jälkeen matka jatku kohti paria taloa. Tuli vastaan yksi jos toinenkin elukka erinäisten rakennusten seinissä.














Tsuipaduipa, upeita kuvia ja kivoja värejä. Kotiin palatessa pikkukivet tuli tennareista läpi ja aurinko laski. Kesäfiilis on korkeella, kun muistaa taas miten loistoa on viettää päivät ulkona hyvässä seurassa ja päätyen aina mitä jännimpiin paikkoihin ja mennä ilman suurempaa ennakkosuunnitelmaa. Vinkki itelle: Pitäis seikkailla enemmän omissa kotikaupungeissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti