lauantai 25. toukokuuta 2013

Viimeiset kolme viikkoa tulee olemaan tapahtumatäytteisiä täällä suunnilla ja tulee pitää sormet nyt ristissä, että ei ehdi enää tällä ajalla napata minkään sortin pöpöä ja että pääsisi nauttimaan täysillä näistä päivistä. Oon tehnyt listan paikoista, joissa tahdon vielä käydä näiden juttujen lisäksi ja samalla pitäis osata sumplia myös ihmisten näkemiset. Alunperin ideana olleet viralliset läksiäiset taitaa jäädä nyt väliin, koska ihmiset katoaa täältä vähän ripotellen ja suoraan sanottuna nään porukkaa mieluummin kahdenkesken kuin isona lössinä, joista puolet ei edes tunne toisiaan.
Viimeset päivät tulee pitää sisällään..

24.5.-26.5.2013 VEGFEST
Eilen starttas koko viikonlopun kestävät Vegfestit. Paikkana on Amphitheatre & Waterfront Square satamassa. Eilen alueelle ei päässyt vielä päivällä ja illalla oli muutamia konsertteja, mutta tänään ja huomenna paikka aukee jo klo 11 aikaan ja sisäänpääsy £2. Ootan innolla, että mitä kaikkea jännää siellä on. Ilmeisesti yli sata kojua, joissa on vegaanisia herkkuja (tyypit hehkuttaneet ilmaisten maistiaisten määrää), tuotteita ja infoa. Päälavalla on bändejä ja komediaa. Mainokset lupaili myös workshoppeja ja jotain leffanäytöksiä. Ei ois kyllä voinu paremmat ilmat sattua tälle viikonlopulle, kun BBC:n säätiedotus näyttää pelkkää aurinkoa loppuviikonlopuksi. 

27.5.2013 Pokemon Party
Maanantaina tulee olemaan yhdet aika erikoiset kotibileet ja samalla läksiäiset. Yks miun kämppiksistä on viimeistä iltaa Bristolissa ennen muuttoa toiselle paikkakunnalle ja järjestää BBQ-juhlat teemalla Pokemon. Voi olla mielenkiintoisen näköistä sakkia talo täynnä, kun kaikki muuntautuu erilaisiks otuksiksi. Ite päädyin olemaan tuo palleroinen. Vihreä hiusväri ja sininen vaatetus. Toivon, että jollain on toimiva kamera, sillä haluun kuvatodisteita takapihallisesta pokemoneja.

31.5.2013 & 7.6.2013 The Farm
Meijän lähellä sijaitsevan farmin vieressä on tuollainen suloinen pubi, joka on jäänyt jostain syystä vielä kokematta. Seuraavilla parilla viikolla siellä on sekä miun puolalaisten ystävien läksiäiset että kämppiksen dj-keikka. 

1.6.2013 Beach Clean @ Sand Bay
Tarkoituksena ollut ottaa koko vuoden osaa vapaaehtoishommiin, joita yliopisto on mainostanut, mutta ei vaan sitäkään ole saanut aikaiseksi. Eilen naputtelin kuitenkin osallistumislomakkeen viikon päästä lauantaina järkättävälle siivousreissulle. Koulu tarjoaa ilmaiset kuljetukset Weston-Super-Maren viereiselle Sand Bay-rannalle, jossa kerätään päivä roskia. Saadaan myös ruoat paikan päällä ja eniten roskia keränneelle on luvassa jotain ylläreitä. Huippua ihan vaan senkin takia, että ilmaiset kyydit uuteen paikkaan ja uusia tyyppejä siinä samalla. Toivottavasti ei sada.

(Pictures: Google)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti