tiistai 28. toukokuuta 2013

Who's That Pokemon?







 Meillä oli tosiaan eilen Pokemon-aiheiset kotibileet ja samalla Joshin läksiäiset. Teeman mukaisesti vieraat pukeutu pokemoneiksi ja oli aika hauska näky, kun paikalle saapui kaikennäköistä sakkia. Täällä porukka tunnetusti panostaa Suomea enemmän bileisiin ja tuntuu, että vähintään joka toiset kotibileet on naamiaiset. Muutenkin koristelut ja muut extrakrääsät on yleisiä. Meillä meni tällä kertaa ehkä vähän yli järjestelyjen kanssa, kun päädyttiin tekemään kolme boolia, pöydällinen ruokaa ja Josh kikkaili monta tuntia tietokoneella pokemonkortteja vieraista. Kortit oli myös tulostettuina, joten jokainen sai itelleen omansa. Valitettavasti yks tyyppi varasti mun kortin. Onneks löytyy sentään kuva koneelta. Tässä siis muutama kortti meistä.

 Illan ainoot valokuvat. Oltiin vielä vähän vaiheessa ja bileet vasta eessä päin.
 Meinasi unohtua. Sunnuntaina leivottiin useampi tunti muffinsseja tarjolle. 100kpl minimaalisia pokepalloja. Parin tunnin jälkeen elintarvikeväreillä ja kuorrutteilla leikkiminen alko menemään siihen pisteeseen, että tehtiin pokepallojen sijaan homopalloja (mm. vasen alalaita), peace-merkkejä, häiriintyneitä naamoja ja kukkamuffinsseja.
Vielä sunnuntai-illan kauhuja. Ensin viisi tuntia muffinssitalkoita, joiden jälkeen aateltiin rentoutua katsomalla Paranormal Activity. Päädyttiin tutisemaan olkkariin ja pelkäämään jokaista narahdusta. Aristokatit ja donitsit helpotti oloa ja päästiin vihdoin jo siihen tilaan, että nukkumaanmeno oli ees harkittavissa. Ehdin olla muutaman minuutin yksin mun huoneessa kun Sarah juoksee hysteerisenä paikalle. Kuvassa kaveri, joka aiheuttikin sitten seuraavaks tunniks paniikkia. Sarah nukkui sen yön sohvalla. Nimittäin sillä välin kun kehiteltiin toimintasuunnitelmia tuon poistamiseksi asunnosta, se ehti kadota jonnekin. Ei oo löytynyt tähän päivään mennessä, joka ei kieltämättä kauheasti hymyilytä. Nimimerkillä oon varma, että se hyökkää vielä joku yö mun naamalle ja tekee pesän nenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti