sunnuntai 19. elokuuta 2012

Pidä silmät kiinni, kun kaasu pohjassa lähdetään

Viimeinen viikko Joensuussa meni aikamoisella vauhdilla ja en ehtinyt viettää paljoakaan aikaa kotona, mikä oli ihan hyvä, sillä se muistutti päivä päivältä enemmän jätesäkkimerta ja pahvilaatikkolinnaketta. Tässä nyt kuvapläjäys menneen viikon meiningeistä.

Espanjasta tuli myöhästynyt synttärilahja.
Alko osottautui tosi käteväksi pahvilaatikoiden haalimisessa.
Iltapäivät meni salilla erinäisissä jumpissa.



Keskiviikkona tehtiin Ar(m)in kanssa salaattia ja katottiin The Caller-leffa. Psykomummeli soitteli menneisyydestä jollekin naiselle ja tappo kaikki sen lähipiiristä...ihan jees.



Torstaina käväistiin Soilen kanssa katsoo 3D:nä Abraham Lincoln Vampire Hunter. Sekin oli ihan hyvä, tosin ei varmaankaan toimisi yhtä hyvin kotisohvalta katsottuna, kun tehosteet leffateatterissa antaa aina vähän lisäpisteitä.

Niin, ja alkuviikosta sain älyttömän hienon ja liikuttavan kortin Ansulta. Tää lähtee mukaan Bristoliin.




Perjantai oli virallisesti viimenen vuorokausi Joensuussa. Mentiin Hyveeseen ja Paheeseen wokille. Marinoidut soijasuikaleet ja wokki erilaisilla höysteillä oli kyllä kaiken hehkutuksen arvoista. 
Jatkettiin Houkutukseen, jossa muhun ei uponnut enää mittään.
Mut Glorian terassilla kylläkin.
Matka jatkui Palaveriin.
No, piti se Jettikin ihan lähdön takia tsekata vielä.
Ilosaari oli teinien vallassa..

joten myö mentiin terassille.
Olin halunnut ottaa yöllä Viimenen yö-Joensuussa kuvan.. Nättiä.
Lauantai-aamusta olikin sitten aika muuttaa.

Siellä ne on sitten kahdella puulavalla koko miun omaisuus. Nauratti vähän, kun tyyppi vetää elmukelmun tapaisella koko paketin kasaan ja kuljettaa sen jonnekin pinoon. Kätevää. Jos seuraavassa muutossa joku haluais antaa rekka-auton lainaan, niin olis aika helppo kipata vaan tuommonen kyytiin ja heittää olkkariin.
In the end, there were only me, porcelain cat and some random plant.
Väsyttiin raahaamaan tavaroita ja heitettiin viimeset kamat partsilta alas.

Joku hyvin random riisipuuromainen kasvispöperö Martinassa. 

Ehittiin käväistä vielä sanoo heipat sukulaisten luona. Nam nam, jälkkärit ja viinit.
Takapenkkibileet välillä JNS - JKL. Kolme tuntia litistyneenä laukkujen keskellä kaipasi vähän siideriä ja Leevi and The Leavingsiä.
Välietappi Karviossa. Jani osaa tän pysäköimisen. Kuva hämää, mutta todellisuudessa kaiteen ja auton välissä oli ehkä sentti..

Janin ja kumppaneiden viime kesän mökki oli ollut kuulemma aika tilava..Kolmelle hengelle ja yhdelle ylimääräiselle vierailijalle nimittäin.
Kävin uimassa ja oli vähän hankalaa sen jälkeen toi pukeminen.



Janin piti saada Megaforce

Niin, lopulta oltiin joskus yhdeksän maissa Jyväskylässä perillä. Kaikki ihan äärettömän väsyneitä ja koomassa. Oli kuitenkin tosi rento muutto, helpoin ehkä tähän astisessa elämässäni. Tänään on kolmisen viikkoa lähtöön (tai no poistumiseen Jyväskylästä, ei kuitenkaan vielä Suomesta). Ei jännitä. Ei tajua. Ei mitään erityisiä fiiliksiä itseasiassa koko asian suhteen. Oon nyt paljon enemmän innoissani mahdollisesta reissusta marraskuussa, mutta ei siitä vielä sen enempää tässä vaiheessa. Nyt mie oon kuitenkin hetkellisesti taas Jyväskylän asukki. Ihan niinkuin ois palannu ajassa taaksepäin vuoteen 2008.

Vähän synkkä biisi tähän loppuun, mutta kiva cover ja ihan sen takia, että Leevi oli osana muuttomatkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti