keskiviikko 29. elokuuta 2012

Sunnuntai keskellä viikkoa









Eilen oltiin illasta muun muassa Kynnyksessä. Keskusteltiin tosi hämmentävistä aiheista, Tepan sanoin illan jutut oli hyvin globaaleja ja poliittisia. Öh. Jossain vaiheessa iski päälle myös jonkin sortin pelkotilat, kun saatiin peloteltua itsemme kaikilla kauhutarinoilla ja aiemmin katsotulla Begotten-trailerilla. 

Tänään oon ollu ihan sunnuntaissa. Suomensin The Scarlet Letteriä eteenpäin ja nukahdin sohvaan. Illalla päädyin leipomaan ruissämpylöitä (vaikka näyttävätkin yllättävän vaaleille). Yleensä mun tekemistä sämpylöistä tulee tosi kovia korppuja, mutta nämä oli onnistunut poikkeus. Herkullinen iltapala, kun Jani toi Cheezlyn ja kurkkujen seuraksi kuivattuja tomaatteja, mmm! Jos vain saisi aikaiseksi, niin voisi yrittää tehdä aina itse leivät, sillä todella yksinkertaista ja ennen kaikkea halpaa. Ei ne kaupan leivät mitään niin erikoisen hyviä ole etteikö omatekoinen menisi ohitse mennen tullen. Tuosta ruisjauhopaketin kyljessä olleesta reseptistä tuli kaiken lisäksi niin iso pellillinen, että riittää vielä huomisen ruoaksikin. Noita voi hyödyntää kätevästi vaikkapa hamppareihin. Väliin vaikka tofua ja salaattia. 

Se ruoasta tällä kertaa (miun kokkailujen lisäännyttyä tämä blogi on luisumassa hieman liikaa ruoka-sepustuksen puolelle). Huomenna kutsuu Helsinki ja seikkailut. Luvassa on ainakin Varjokissavideofestivaalia (!), Suomenlinna-retki, Linnanmäki, lähtöorientaatio ja ennen kaikkea ystäviä. Odotan erityisesti Maijun näkemistä, sillä tyttö on vasta palannut kuukauden Kiina-reissulta ja on  ikävä. Huippua, että osutaan yhtäaikaisesti Helsinkiin.  Blogin pariin palailen sitten sunnuntaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti