tiistai 7. elokuuta 2012

The One With the Dreams


Blogin päivittäminen on nyt niin vauhdikasta, että mulla ei erityisemmin ole edes mitään kirjoitettavaa. Arkistoin vaan itselleni asioita päiväkirjamaiseen tapaan. Tänään mulla on virallisesti synttärit, tai siis päivämäärä täsmää syntymätodistukseen eli niin. En vietä kummemmin, koska viikonloppuna oli jo ne suuremmat "juhlat". Tänään ei kuitenkaan ollut mikään kurjempi päivä, sillä näin lemppari-suvia ja käytiin lounastamassa Katriinassa, joka on Jyväskylän kivoin kasvislounaspaikka. Menin hairahtumaan muutamaan kirjaostokseen, jotka tuossa yläpuolella nököttää. Sen lisäksi Suvi oli leiponut miulle tuommoisia brownieseja (namnam!) ja postiluukusta tipahti kortti Japanista. Ei hassumpaa.
Asuntometsästys on saanut uusia käänteitä. Miulla olis tiedossa aivan loistava kämppä kämppiksineen, mutta koska UWE:n kv-koordinaattori on lomalla ensi maanantaihin asti, saatan menettää tän kyseisen mahdollisuuden. Soitin tänään UWE:lle ja halusin tiedustella voinko vaihtaa 4kk vaihdon vuoden mittaiseksi. Nyt jännäillään sitä ensi viikkoon asti ja jos joku kiinnostuu sinä aikana tuosta unelmakämpästä, niin menetän sen, sillä noilla tyypeillä, joiden kanssa muuttaisin, on jo kiire saada siihen joku neljäs ja maksaa takuuvuokra. Sen verran kuitenkin, että kyseessä olisi perusenkkutalo, kaksi kerrosta ja neljä huonetta. Jaettu olkkari ja keittiö sekä kolme kämppistä. Kaikki opiskelee musiikkiteknologiaa UWE:llä ja on tosi rentoja. Toi asunto sijaitsee 20min. kävelymatkan päässä Frenchayltä eli pääkampukselta. Pyörällä menee kuulemma 10min. Lähistöllä on myös opiskelijoiden suosima Gloucester Road (toivottavasti en nyt valehtele tän kadun nimen kanssa).
Oon tosi väsynyt jotenkin kaiken virallisen asuntosäädön kanssa. Englanniks kirjoittaminen on ihan ok, mutta stressaan varmasti ihan liikaa jotain kielioppia ja lauserakenteita, vaikka vähemmästäkin varmasti ymmärtäisivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti