maanantai 3. syyskuuta 2012

Helsinki Day 1 - Varjokissavideofestivaali

 Expressbus tarjosi 5e/suunta bussilippuja, jonka ansiosta koko reissu oli tosi helppo toteuttaa. Matka starttas torstaina yhden jälkeen Jyväskylästä ja vaikka yli neljän tunnin kököttäminen bussissa ei koskaan ole kovinkaan mukavaa, niin kyllä sen jaksoi istua silläkin verukkeella, että hinta oli noin älytön.
 Kalasataman Konttiaukiolla järjestettiin ensimmäistä kertaa Varjokissavideofestivaali, jonka ideana oli näyttää porukan ennakkoon toivomia kissavideoita screeniltä. Miau, seurattiin suloisia opasteita halki rakennustyömaan.
 Maailmanmatkaajatoverit kerrankin samalla paikkakunnalla miun kanssa.


 Kalasatamassa oli ihan älyttömän nättiä graffittiseinineen.
 Kultaset bajamajat, joita oli kaksi kappaletta tuhatta ihmistä kohti. Tässä vaiheessa vaikutti kyllä vielä sille, että meijän lisäks porukkaa tulis olemaan joku kymmenen.





 Mut iltaan mennessä koko paikka täyttyi ja porukka levittäyty lavojen katoille asti. Loistofiilis ja muutamia pörröisiä kissojakin oli saapunut paikan päälle. 
Kalasatamasta käveltiin Kallioon, josta matkustettiin Laajasalon huudeille. Älyttömän pelottava kyhäelmä, joka sijaitsi lähellä mun yöpaikkaa. Huii. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti