tiistai 9. lokakuuta 2012

Day Off

 Jotkut panostaa pihoihin. 


 Aattelin viettää tän vapaa päivän keskustassa, sillä tullut lähiaikoina lueskeltua niin paljon kurssijuttuja, että kai välillä saa rentoutuakin vähän. En ottanut ees pyörää mukaan vaan päätin kävellä. Heti kulman takana odotti ensimmäiset kissakaverit. 

 Tiiän, että jos iskä ois ollut mukana, niin olis sanonu jotain tuosta, joten piti ottaa kuva.
 Kävelytie Muller Roadille.
 Oon kelannut ostavani lipun tonne, mutta en oo osannu vielä päättää mitään. Nyt tuntuu tunkevan joka puolelta esille kyseinen keikka, kun kadullakin oli tämmösiä lakanoita.

 Tänään oli taas yllättäen aika sateista. En enää kaiva sateenvarjoa esille, jollei tule tosi kova rankkasade.

 Aikamoinen kyhäelmä pihassa.
 Vierailin St.Nicholas Marketilla, joka on kuin pienoisversio Camdenista.
 Olis ollut vaikka minkälaisia ruokakojuja.

 Intiaputiikki söi rahat. Ostin ihan äärettömän massiivisen seinäkankaan ja suitsukkeita.

 Mun lempparipubi Bristolissa.




 Sit kiertelin vintageliikkeitä ja tämmönen osui kohdalle. Talon yläkerrassa sijaitseva puoti möi levyjä, kirjoja, leffoja ja vaatteita. Soittivat hyvää musaa vinyyliltä myös.
 Ja sen paikan pihassa istui tosi iso pulu, joka näytti koko ajan siltä, että hymyilee. Meinasin nauraa koko ajan ääneen kun pyörin sillä kadulla. Ihmiset luuli varmaan hulluksi.



 Kävelin St.Nicholaksen ja kauppakierroksen jälkeen Central Librarylle.







 Tosi kaunis ja erikoinen pääkirjasto. Jotenkin hassua, että leffojen lainaaminen maksaa pari puntaa. En lainannut mitään, mut buukkasin itelleni tietokoneajan alakerran koneelta ja lueskelin kurssikirjaa (ei ollut kumminkaan ihan opiskelematon päivä).

 Kaheksan aikoihin lähin kotia kohti, mutta en päässyt Stokes Croftia pidemmälle, kun jumin The Arts House-nimiseen kahvilaan, joka on Cafe Kinon vieressä. Tosi sulonen pikku paikka, josta sai halpaa teetä ja porukka oli tosi symppistä. Hyllyissä oli useita lautapelejä, kirjoja ja lehtiä. Muutenkin tosi kotoisa paikka, jossa ei ahdistanut istua yksin.
 Olin reipas ja kävelin kotiin, vaikka jalkoja särki koko päivän kestänyt ravaaminen edestakaisin. Ostin keskustasta ohkaisen syystakin, joka lämmittää just sopivasti näillä ilmoilla, kun päivisin on vielä lämmin, mutta illalla hytisyttää kulkea pelkässä paidassa.

 Matka hidastui Toronto Roadin kohdalla, kun vastaan tuli taas eräs kissa. Tää kaveri oli tosi hellyydenkipeä ja juos mun perässä ainakin mailin verran. Oli sylissäkin ja ei meinannut millään jäädä pois matkasta. Bussin osuttua kohdalle se pakeni kuitenkin jonkun pihaan. Ei miuta ois kyllä haitannut jos olis tullut meille kylään. 
 Huone on nyt ihan suitsutettu.
 Seinälle tuleva kangas, jonka saan toivottavasti huomenna ripustettua jollain järkevällä systeemillä.
Tänään oli hyvä vapari. Katsottiin vielä illasta Ghost World ja tein butterbeansejä, jotka ei maistuneet läheskään samalta kuin Elan tarjoamat. Missä meni vikaan? Huomenna jatkuu arki. Pitäisi olla nukkumassa, mutta istun tässä.  Joten unta kohti.

4 kommenttia:

  1. Oon aina ihaillut näitä siun löytämiä katutaidekuvia ja yrittäny samalla tavalla bongailla täältä, mutta ei oo löytynyt muita kun tuhru-graffiteja. Maanantaina vihdoin osui kohdalle ihan superhieno katutaidekuva ja tulit siitä mieleen, tietysti olin iltalenkillä ilman kameraa -__-

    VastaaPoista
  2. Täällä osuu kohdalle päivittäin, kun täällä harrastetaan niin paljon katutaidetta ja on useassa paikassa luvallistakin tehdä graffitteja. Yhdellä kadulla on semmoinen seinä, joka maalataan joka vuosi sitä varten uudestaan, että tyypit saa tehdä siihen uuden graffitin. Oon tykännyt ihan älyttömästi just senkin takia asua täällä, että on vaan tosi upeeta nähdä Suomen harmaiden tiiliseinien jälkeen jotain väriä ja taidetta. :)

    Missä kaupungissa sie asuitkaan?

    Tuo tapahtuu aina. Kamera tulee mukaan aina silloin, kun ei ole mitään järjellistä kuvattavaa.

    VastaaPoista
  3. Asustelen siis tällä hetkellä Saksassa, Bielefeldissä (: 1½ kuukautta jotakuinkin takana ja 4½ edessä, aika menee ihan hirmuista vauhtia.. Ihan mahtavaa, että siellä noita oikeesti arvostetaan !!

    VastaaPoista
  4. Joo. Muistinkin Saksan, mut en kaupunkia. Mun yliopistosta lahti kans yks tytto Saksaan vaihtoon, tosin se on Regensburgissa. Onko siella paljon suomalaisia tai muita vaihtareita? Me ollaan mun kaverin kanssa ainoat tan vuoden suomalaisvaihtarit. Mut koko tutkintoa suorittamassa on muutamia muitakin, jotka on ollu taalla jo pari vuotta pidempaan.

    VastaaPoista