perjantai 26. lokakuuta 2012

Lastuja ja paloja

Koneen uumeniin on jemmaantunut useita kuvia materiasta ja rakennuksista, joten koostan niistä jonkinlaisen merkinnän. Ekaks vähän Lontoo-aarteita. Löyvettiin Lush-liikkeestä ihan mahtavia tabletteja, jotka ajaa hammastahnan aseman. Yks tabu suuhun, pureskelua ja kostutettu hammasharja peliin, niin rupeaa vaahtoamaan ihan samalla tavalla kuin normaali tahna. Sen lisäks kiinteässä muodossa oleva hajuvesi.

 Täällä on jo kuukauden verran ollut jouluhulluus päällä. Tällä hetkellä tosin Halloweenkrääsä vie sitäkin isomman tilan kaupoissa. Ei mitään järkeä.
 Oon löytänyt miun uuden kodin ja vakkaripaikan - Hamilton House. Siellä soittaa joka ilta joku bändi ilmaiseksi ja toissapäivänä istuin kolme tuntia kuuntelemassa jazzia ja lueskelee kirjaa. Joku tuntematon tuli juttelemaan ja olin iloinen uudesta tutusta.
 Vanha tuttavuus, Filton Abbey Wood-asema ja matka kohti keskustaa.
 Temple Meadsin asemarakennus näyttää iltaisin Disneyn satulinnalle.
 En edelleenkään usko, että tää voi olla todellista. Postimies oli käynyt tuomassa pakettia ja koska kukaan ei ollut kotona, niin jätti sen "turvalliseen paikkaan : vihreään roskikseen". Ei sielläkään ollut kyllä muuta kuin meidän vanhoja roskia. Missä luuraat postiseni? Tällästä ei voi tapahtua kuin Bristolissa. Tänään lähtee puhelu noiden suuntaan, että voivatko vähän selventää.
Ja jotta eilisen oudoudet ei lopu ihan kesken, niin junamatkalla keskustasta kotiin joku Cardiffiin matkaava tyyppi lahjoitti meille mystiset kassit. Sisältä paljastui Office Garden eli tuohon putkiloon kun lisää siemenet ja kastelee multapalikan, niin saa pienen puutarhan. Sen lisäks tuli pussi karkkia.
Niin ja käytiin kattoo Ginger&Rosa. Hirmusen hyvä, vaikka ahdistikin aikalailla. Sen lisäksi pisti silmään, että tyyppien vaatteet ja koko lavastus oli ehkä vähän liian nykyaikaisen trendikkäiksi tehdyt. Positiivinen yllätys kuitenkin ja voisin katsoa uudestaankin. Eikä varmaan tartte painottaa miten oranssit hiukset ja siniset silmät toimii yhdessä. 


Villiintynyt kirkko :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti