torstai 18. lokakuuta 2012

Tyger tyger, burning bright, In the forests of the night




 Home sweet home.
Laimilyön nykyään blogia pikkasen, kun en muka ehi kirjottaa. Ehin kyllä hyvin kattoo monta leffaa illassa, juosta kaupungilla ja jutella joutavia olkkarissa. Jännä, kun opiskelulle ei myöskään oo tarpeeks aikaa, haha. Joo, kuulumisia pikkasen. Tänne ei kuulu mitään erikoista. Oon yrittänyt skarpata kouluhommien kanssa ja viettänyt aikaa kämppisten kanssa. Bristolin kadut on jo tuttuja ja osaan useamman reitin keskustaan, tiedän monia pyöräteitä kampukselle ja uskallan ajaa autojen seassa, vaikka eilen luulin kuolevani, kun joku mies pomppasi yhtäkkiä pyörän eteen ja heiluin vaarallisen lähellä autoa ja jalkakäytävän koroketta. Onneksi tilanteesta selvittiin vaan säikähyksellä. 
Alotettiin eilen illalla hiusprojekti S:n kanssa. Päädyttiin istumaan yheksän tuntia olkkarissa ja näpräämään mun päätä. Neljän leffan ja usean levyn jälkeen päätettiin jättää hiustenvärjäykset ja loput hommista tälle päivälle. Näin ollen tänään hiuspäivä osa kaksi. Arvaatteko mitä tästä syntyy? 

Huomenna Lontooseen. Saatiin viime hetkellä neljä yöpaikkamahollisuutta Couchsurfingin kautta. Yövytään South Tottenhamissa erään Sarahin ja sen kahden kämppiksen luona. 



(Ps. Otsikko William Blaken The Tyger-runosta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti