maanantai 22. lokakuuta 2012

London: Friday

 Käytiin viettämässä Iidan kanssa viikonloppua Lontoossa. Kuvia tuli napsittua vähän sieltä sun täältä, joten seuraavat kolme merkintää tulee olemaan Lontoo-aiheisia. Ekaks vähän perjantain fiiliksiä ja seikkailuja.
Lähdettiin matkaan Megabusilla, joka oli halvin vaihtoehto, mitä löydettiin. Megabus oli muutenkin ihan toimiva, vaikka lähtö myöhästyi parilla tunnilla jonkun onnettomuuden takia, mutta se ei ollut bussifirman vika, vaikka lievästi sanotuna vähän repi hermoja, kun seisottiin 25 muun kanssa yliopiston bussipysäkillä venaamassa bussia. Kyllä sitä kuitenkin mieluummin odotti halpaa bussia, kuin maksoi älyttömiä hintoja junakyydistä. Edestakaisin matkojen hinnaks tuli nimittäin noin £13/henkilö. Kaiken lisäksi saatiin loppujen lopuks koko matka ilmaiseksi, sillä osallistuttiin ISO ry:n (järjestö suomalaisille opiskelijoille Britanniassa) vuosikokoukseen ja Lontoon ulkopuolelta tuleville korvattiin matkat. Mikä tuuri!
 Oltiin perillä Lontoossa joskus kuuden jälkeen. Siellä satoi.


 Huomasin heti ensimmäisten minuuttien jälkeen, että Lontoo ei enää ollutkaan niin kiva kuin joskus. Ihmispaljous ahdisti ja kaikki juoksenteli toisiaan päin ja oli äreitä. Hommattiin Oyster cardit ja lähdettiin mahdollisimman nopeasti suuntaamaan kohti meidän majoitusta. Meillä kävi tuuri ja ei jouduttu hostelleihin tms. Ensimmäinen couchsurffing-kokemus oli edessä päin ja suuntana South Tottenhamin alue. Metrolla Seven Sistersin asemalle.

 Saatiin meijän majoittajalta älyttömän tarkat ohjeet, kuinka löytää perille ja vihdoin oltiin asunnolla. Joka oli suloinen ja iso ja vau! Sen lisäksi itse asukkaat oli jotain vielä parempaa. Parhaiten kuvaavat sanat olisi varmaankin queer, amerikkalaiset, juutalaiset sekä ihanat. Ei oltais voitu toivoa parempaa hostia. Iida nukkui isommassa sängyssä ja mie majoituin makuupussin kanssa pienempään. Meillä oli kokonainen olkkari omassa käytössä.
 Niillä oli tosi mielenkiintoisia kirjoja ja tosi monta mun lempparileffaa.

 Vessa oli pelottava. Onnistuin ekana iltana lukitsemaan itteni sen sisälle ja olin jo valmis kipuamaan tuosta ikkunasta ulos.



 Lähdettiin etsimään vielä illasta ruokapaikkaa. Ulkona satoi vettä, mutta näytti kuvissa lähinnä talviselle Suomelle?

 Kukahan mahto olla tää G.T. ? Pikkuruiset kädenjäljet kiinalaisen ravintolan edessä.


 Nina & Kännykkä @ London

 Jaettu alkupala: kevätkääryleet
 Maailman isoin annos kiinalaista neljällä punnalla
 Iltapalaa lähikaupasta.





 Iida rakenteli rastoja. Eka ilta Lontoossa takana ja paljon ruokaa ja uusia kulmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti