sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Miss you Finland





 Mulle iski tosiaan nuha pahasti päälle torstaina, vaikka siitä selvittiinkin onneksi vaan päivän sairastamisella. Aika kului villapaidassa kotona nyhjäten. Vedin hedelmäremmejä ja yritin lueskella.
 Perjantaina aamupalana oli rasiallinen mansikoita, jotka hommasin koulun hedelmävihanneskojusta.
 Laittelin postia Suomeen tai ainakin edistyin kirjoittamalla ne kortit, mut odottavat itseasiassa yhä lähettämistä laukun pohjalla..
 Yliopiston pihassa. Oli lämmintä vaikkakin pilvet peitti taivaan.
 Lisää postia Suomeen.
 Iida ja Nina huhuilevina puluina.
 Saatiin vihdoin viikkojen metsästämisen jälkeen opiskelijakortit. Mistähän johtuu, että jokaisessa passikuvassa ja virallisissa korteissa näyttää aina sarjamurhaajalta tai muuten vain erikoiselta?
 Ei päivää ilman pyöräongelmia. Tällä kertaa jarrut ei toimineet. Iida pelastaa aina tilanteen.
 Eka kerta: Macarons
 Perjantaina olkkari muuttu yöpaikaksi, kun Tytti ja Heidi saapui Suomesta. 
 Uskomaton löytö. Ipod £15! Nyt on kivaa taas käpötellä menemään kun on musiikkia.


 Lauantaina syötiin tyttöjen kanssa vegeburgereita, jotka oli jees vaikka ulkonäöllisesti sämpylät olikin jotain ihan muuta.

 Jännä kissa alikulkutunnelissa.
 Tää sunnuntai menikin järjettömän krapulan ja koti-ikävän kourissa. Varasin lentoliput Suomeen joululomaksi.
 Seinille lisää kuvia.
Tässä pääasiallinen syy huonoon oloon. Olin eilen Speedy naamiaisbileissä. Hatun lisäksi mulla oli oranssi meksikolaisponcho päällä. Tuli sitä tequilaakin teemaan sopien juotua. Meksikolaisminän lisäksi juhlimassa oli mm. Pichatcu, F1-kuski, keijuja, kissanainen, jeesus, kirjailija, egyptiläinen, sotilas, Scooby Doo-väkeä, lääkäri ja vaikka mitä. Kaikki oli panostaneet ihan sikana ja ilta oli ainakin ihan erilainen kuin mihin Suomessa on tottunut. Nyt olo on kaikkea muuta kuin hilpeä, mutta onneksi huomenna alkaa uusi viikko ja paluu arkeen. Huh. En malta odottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti