maanantai 22. lokakuuta 2012

London : Saturday

 Lauantai alkoi unelma aamupalalla, jonka Iida väsäs. Eka kerta, kun söin persimonia.
 Nätti viemärin kansi.


 Alue, jossa yövyttiin oli mukavaa vaihtelua Lontoon keskustan ihmisvilinälle. Tuolla oli paljon etelä-amerikkalaisia, caribialaisia sekä afrikkalaisia. Valtaosa ja valkoiset oli lähinnä vähemmistöä katukuvassa.
 Taas odoteltiin bussia, sillä matkustaminen ei onnistunu tänä viikonloppuna pelkällä metrolla. Tosi moni metrolinja oli kokonaan suljettu huoltotöiden vuoksi, jonka takia meiltä saatto kulua helpostikin pari tuntia pelkästään paikasta toiseen siirtymiseen. 
 King's Crossin asema oli vähän muuttunut viime näkemän jälkeen.

 Pakolliset turistikuvat vol 100: Matkalla Tylypahkaan.


 Metromatkoja ei tuu ikävä. Tungokset oli tuplasti pahempia kuin yleensä, kun osa linjoista oli kiinni ja metroissa ei saanut happea. En valita, oli kiva Lontoo, mutta silti.


 Hauskoja kuvia metroasemilla
 Joku omisti soman hirvi/peurapatsaan.


 Käytiin Suomen suurlähetystöllä äänestämässä. Joensuu & Nro 249, Go go!
 Ainoa katukuva, jonka otin Camdenista. Ei oikeastaan käyty kuin kahdessa kaupassa, koska tuokin pursusi turisteja ja ahdisti. Kai tässä vanhuus alkee iskemään, kun ei tee enää mieli musertua ihmispaljouteen. 
 Mutta jotain hyvääkin siellä Camdenissa. Nimittäin Tytin ja Heidin aiemmin suosittelema thai-kiinalainen kasvisbuffet ravintola. Älyttömän hyvää ruokaa, nam. Niin hyvää, että syötiin siellä myös sunnuntainakin. Miksei Suomeen vois tulla Raxin ja Buffan lisäksi myös tuollaista? 

 NAM. Välillä kyllä vähän ihmetytti, että mitä sitä suuhunsa pistää, kun osa ruokalajeista oli ennestään tuntemattomia, mutta pääasia, että maku oli hyvä.
 Iida bongasi ravintolan jälkeen aidon ja oikean The British Boot Companyn. Työntekijät oli hullun mukavia ja myyjä sitoi kengät miun jalkaan. Lopulta käveltiin ulos Solovairit mukana, nää kengät saa luvan kestää seuraavat 20 vuotta.

 Camdenista mentiin vielä keskustampaan ja osallistuttiin ISO ry:n vuosikokoukseen. Oli huippua nähdä suomalaisia ja puhua muutaman tunnin ajan vaan ja ainoastaan Suomea useamman ihmisen kanssa. Porukka oli pääosin Lontoossa opiskelevaa, mutta löytyi sieltä yksi Walesissakin sijaitseva. Saatiin ilmaiset juomat. Magnersista on tullut miun lempparisiideri.

Osa porukasta liukeni jo aiemmin kotiin, mutta me käytiin vielä muutaman suomalaistytön kanssa läheisessä Nordic-baarissa, joka myi lonkeroa! Miulla on ollut niin ikävä lonkeroita, koska täältä niitä ei saa. Tiskin takana näkyi myös Finlandia-vodkaa sekä jotain muita suomalaisia juomia, mutta tällä kertaa jäivät vaan katseltaviksi miun osalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti