sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kaadutaanko me koskaan









 Oon tosiaan muuttanut nyt yliopiston kirjaston sijaan Hamilton Houseen sekä The Arts Houseen, jotka on molemmat tosi kotoisia kahviloita. Nykyään päädyn aina sinne lukemaan, koska noissa en pysty karkaamaan Facebookiin ja samalla voi törmätä uusiin ihmisiin (eikä unohdeta ilmaista musiikkia, jota on Hamiltonissa joka ilta tarjolla).















 Taas vähän lisää katutaidetta. Miulla on nykyään kunnon graffitimetsästys päällä. Löysin taas uuden kadun, jossa en oo ennen vielä käynyt ja se oli täynnä kaikkea upeeta. 

 Joulu- sekä halloweenkrääsät valtaa marketit. 

Käytiin perjantaina yöllä leikkimässä S:n longboardilla ja oli hauskaa niin kauan ennen kuin naapurin setä tuli ikkunaan huutamaan ilkeyksiä. Oltiin ilmeisesti vähän liian kovaäänisiä. Tyypit opetti mua lonkkaamaan, mutta se meni lähinnä siihen, että roikuin S:n kädessä ja pelkäsin kaatuvani naamalleen. Loppuyöstä katsottiin skeittivideoita ja nää tytöt on aivan uskomattomia. Ihana elämä; asuvat suloisessa pakettiautossa, matkustavat ympäriinsä ja menevät laudoillaan ties missä huipuissa maisemissa. Kattokaa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti