keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Feeling good



Ajattelin jakaa teille miten huippu tapahtuma meillä alkaa ens kuussa UWE:llä. Yliopisto järjestää nimittäin koko kuukauden kestävän homman nimeltä Feel Good February. Kyseinen tapahtuma pähkinänkuoressa: 

"February is often thought of as a gloomy time of year, but students at the University of the West of England are being invited to dispel the winter blues with a series of health and wellbeing events as part of 'Feel Good February'.
Now in its third successful year, Feel Good February includes a wide range of activities, taster sessions and events that focus on health, fitness and wellbeing. UWE students and staff are offered the chance to get involved in new activities, try new sports and get active, helping them to 'feel good'."

Tarjolla on ruoanlaittodemoja, erilaisia fitnesstunteja, joogaa, keskusteluryhmiä ja vaikka mitä. Ite ootan erityisesti Body Beautiful-nimistä haastetta, jossa ideana on lähtee tavoittelee joko pronssi, hopea tai kulta-saavutusta urheilun ja hyvinvointiaiheen tiimoilta. Kuukauden aikana tulee kerätä tietynlaiseen korttiin suorituksia, joita täytyy haalia tietty määrä päästäkseen tietylle tasolle. Suoritusmerkintöjä saa osallistumalla liikuntatunneille, ostamalla hedelmiä, testaamalla uutta reseptiä ja postaamalla kuvan kokkailuistaan nettisivulle yms. Kuukauden lopussa kortti palautetaan yliopistolle ja muistoksi saa t-paidan. En lähde tähän mukaan kyseisen t-paidan takia, vaan pääosin, että tulee kokeiltua ja tehtyä vähän erilaisempia liikunta - ja hyvinvointijuttuja.

Kuukauden aikana on mahdollisuus mennä keskustelemaan kehonkuvasta ja syömishäiriöistä, osallistua irti tupakasta-ryhmään ja urheiluhallilla on myös ilmainen itsepuolustuskurssi tytöille. Jälkimmäiseen ilmoittaudun ja odottelen nyt jännityksellä, että pääsenkö mukaan vai olinko liian hidas ja se täyttyi jo. Tuo keskusteluryhmäkin kiinnostaa. Jos saan mahdutettua kalenteriin, niin hyppään sinnekin mukaan. 

Ei voisi paljon parempaa helmikuuta olla. Ootan innolla. Onko teillä mitään erityisiä suunnitelmia ensi kuulle? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti