tiistai 29. tammikuuta 2013

Välipalahetkien pelastus: Graze ?

Ekaa kertaa ikinä miusta tais tulla mainoksen tai tässä tapauksessa tarjouksen uhri. Lueskelin tossa yks päivä jotain brittilehteä ja sieltä välistä tipahti kuponki, joka mainosti tuommoista boksia. Kyseessä oli lappunen, jonka koodilla sai ekan ja viidennen tilaamansa boksin ilmaiseksi. Eka vähän epäröin, että en mie tuommosta taho. No nyt kuitenkin kävin pyörähtämässä tän jutun sivuilla ja innostuin ihan mielettömästi. Kyseessä on siis tuommonen välipalaboksi, jonka voi tilata kotiin. Yks loota maksaa päälle £3 ja se toimitetaan ilman postituskuluja kotiin. Saa ite päättää minä päivänä se tipahtaa postiluukusta ja tilauksen voi purkaa yhellä napin painalluksella netissä. 
Se, että mitä toi boksi tulee sisältämään on myös omista mieltymyksistä kiinni. Sivuilla oli yli 100 vaihtoehtoa, joista valita ja niitä sai arvostella bin/like/love/send soon-nappuloita käyttämällä. Niiden perusteella kokoavat joka viikko erilaisen. Alussa sai myös valita, että haluaako kevyen boksin, herkutteluboksin yms. Mulla lähti aika rivakkaan pois useitakin välipalavaihtoehtoja, kun karsittiin kaikki  ei-vegaaniset jutut pois, mutta hirmusesti jäi silti kaikkia pähkinöitä, hedelmiä ja marjoja valittaviks.
Tuo on just ideaali siinä mielessä, että oon kauheen huono välipalojen kanssa ja pitäis opetella syömään niitä. Jotenkin uskon, että jos miulle tullee boksi tuommosta härpäkettä kotia, niin saan jopa pari kertaa päivässä vetästyä johonkin väliin sen muutaman pähkinän ja hedelmiä. Noita voi ottaa myös kivasti kouluun ja salille mukkaan. Sen lisäks hinta ei oo paha, koska ihan helposti tuon saman summan käyttäisi viikossa yhteen tuoppiin pubissa tai hölmöön karkkipussiin kaupassa. Joten tähän asti voin vaan sanoa, että jännityksellä ootan lauantaita ja sitä, että mitä siellä laatikon sisällä on. 
Valitan tänne sitten myöhemmin, jos tunnen tulleeni täysin hönäytetyksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti