tiistai 22. tammikuuta 2013

Onnellinen pahaonninen

 Ylpeenä esittelen ylipaksut, mutta ihan huiput linssipihvit. Tein ihan ekaa kertaa ja teenpä toistekin. Ohje oli niinkin yksinkertanen, kuin porkkanaraastetta, sipulia, gramjauhoja, spelttijauhoja ja linssejä. Mausteita oman mielen mukaan. Ite käytin valkosipulia ja suolaa ainoastaan. Paistamisessa auringonkukkaöljyä. Niin täyttäviä, että muutamasta tuli salaatin kanssa tosi kylläinen olo. 
 Tää päivä ollu muuten kyllä aika epäonninen. Aamusta salitreeni jäi kesken kun pyörrytti. Kotimatkalla soijajogurtti tipahti parkkipaikalle ja roiskui pitkin autojen kylkiä ja miun takkia. Kotona myslipaketti räjähti käsiin ja levisi pitkin pöytiä. Mietin, että illalla varmasti jään auton alle. En ihan, muta ajellessa Eastonista kotiin kassi tarttu pyörän pinnoihin ja lensin maahan pyörä perässä. Lantioluu kipeänä ja kyynärpäät auki. Jotain hyvää kuitenkin ennen sitä; Kävin taas clothes swapissa, tällä kertaa Kebelen järkkäämässä. Uusia löytöjä ja tarjolla oli myös ihania vegaanikakkusia. Punajuurisuklaakakku oli taivaallista. Illallistin vielä A-K:n ja kumppanien kämpillä. Herkkupäivä kerrassaan.
Tän kuun vika päivä pitää huristella takaisin Kebeleen. Sillä kerralla nauttimaan vegaanisista fish&chipseistä ja tukemaan Black Fishin toimintaa. Tähän loppuun vielä upeeta musaa bändiltä, jonka löysin tänään. Low nimeltään. Tulevat keikalle huhtikuussa. Tää on just sellasta sopivaa musiikkia hetkiin, jollon tahtoo vaan mennä sänkyyn ja laittaa silmät kiinni, mutta ei kuitenkaan ihan heti nukahtaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti