lauantai 26. tammikuuta 2013

Harhailua

 Mulla oli villiä villimpi perjantai. Leivoin tosi hassunnäköisen, mut hyvän sitruunatortun. Päällinen soijamaidosta, sitruunankuoresta ja spelttijauhoista. Pohja riisijauhoista, spelttijauhoista, ruokosokerista ja vegaanisesta margariinista. Piti antaa jähmettyä ton päällisen yön yli, mut huijattiin ja annettiin olla vain pari tuntia.
 Tänään oli pitkästä aikaa aurinkoista. Lumet oli sulanu pois. Ihan uskomatonta miten just viikonlopuille sattuu aina kivemmat kelit, kun ehtii nauttiakin niistä. Miulla oli suuri missio kuvata tälle päivälle blogiin teemalla "Mitä löytyy maasta", kun täällä on aina mitä kummallisimpia juttuja jätetty kadulle. Tässä oli eka kuva tosta parin kadun päästä. Joltain jäi aamupalat vissiin matkan varrelle.

 Löysin taas uuden reitin keskustaan. Tää oli semmonen junaraden viertä menevä kävely/pyörätie. Nättejä maisemia ja niin hirmusen lämmin ilma.

 Päädyin City Farmille. Siellä haisi hepoille, kanat kotkotti ja oli joku The Farm-niminen kahvilakin.




 Aika hienonnäkönen kiipeilykeskus täällä. 
 I Agree.

 Joku mies oli koiravauvojen kanssa puistossa. Noita vaaleita oli yhteensä kuus. Kiusas isompaa. :D 

 Jatkoa aiheeseen Mitä löytyy maasta. Tähän stoppaskin sitten se hieno yritys tehdä siitä aiheesta postaus. Ei osunu enää muuta jännää kohdalle.

 Musta ois paljon kivempaa, jos Suomessakin ois talot erivärisiä ja niissä vois olla jotain tollasia kuvia. Tylsä, harmaa, kerrostalojen valtaama Suomi.
 Ei nyt ehkä ihan pelkkiä tommosia nimitöherryksiä, mut joitain kivoja. Toi tervetulo-teksti tyyppeineen on kiva.

 Monta vuotta palvellu reppu alkaa vedellä viimesiään. Piti hankkia uusi. 

Kävin tänään myös yksin leffassa. Ei säästytty kyyneliltä, kun kyseessä oli tämmönen. 

Ps. Nyt miulla ois pyyntö teille. Kaksikin. Tartteisin ehotuksia/haasteita blogimerkinnöiksi. Alkaa ideat loppua vähitellen ja saattaa olla vähän tylsää katella pelkkien enkkutalojen kuvia. Sen lisäks ois kiva, jos vinkkailisitte meneviä biisejä, joita voisin latailla soittimeen juoksulenkeille sekä salille. Kiitti jos vaivaudutte helppimään. Mukavaa loppuviikonloppua, aika katsoa eilen kesken jäänyt Imaginarium-leffa loppuun. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti