maanantai 28. tammikuuta 2013

"Jos ois lähteny ajoissa, niin ei tartteis juosta"



Aamun lämmittelypomppuilut. :D

Tänään oli niinkin merkittävä päivä, että pääsin ekaa kertaa juoksentelemaan pihalle oikeita teitä pitkin. Tähän asti oon joutunu vetämään kaikki lenkit juoksumatolla, joka on aivan äärettömän tylsää. Hapenottokyky tuntuu huononevan ihan hirmusesti sisätiloissa (ainakin miulla) ja muutenkin on aika puuduttavaa juosta paikallaan yhdessä huoneessa. Varsinkin kun siellä tuppaa olemaan kymmenen muuta ihmistä, jotka on vaan alle metrin päässä hölköttelemässä. Ei sovi miulle, kun alkaa vaan ahdistamaan se viereisten ihmisten puuskutus ja supervauhdilla spurttailu. Sotken oman rytmin ja alan vahingossa kilpailemaan muiden kanssa ja tunnen itteni tyhmäksi, jos meen hitaammin tai nopeemmin. 
Mutta joo. Syy miks en oo aiemmin päässyt vielä ulos on semmonen kun enkkusää. Kuten kaikki tietää, niin tää ilma täällä on aika ennustamattomissa. Tän parin viikon aikana on kuitenkin sattunu niin ikävästi, että jokaiselle lenkkiaamulle on osunu joko rankkasade tai sitten tiet on olleet ihan jäässä ja täällä ei hiekotusta erityisemmin harrasteta. Joten juoksumatto on ollut pelastus. Sade ja jäätikkö on myös tavallaan tekosyitä, jotka ois voinut kohdata oikeissa varusteissa, mutta kun miulta puuttuu vielä siihen tarkotukseen soveltuvat vedenpitävät varusteet. Takki pitäis kyllä testata, en oo ihan varma onko se vettähylkivä vai ei. 

Piristi kummasti maanantaista aamua jolkotella St.Paulin alueelle ja sieltä keskustan lähistöiltä takasin. Kirosin muutamaan kertaan liikennettä ja sitä, että miksi pitää asua Filtonissa, just mäkien päällä. Sisulla ne mäetkin sit lopulta taittui. Tunnissa juoksin 9,2km. Tällä viikolla vaihtui myös juoksumatkojen pituus, sillä viimeset viikot mennyt alle kymppiä ja keskittynyt lähinnä kuntosalitreenailuun ja pidempiin kävelylenkkeihin. Nyt on tavoitteena jatkaa kympin lenkkejä ja keskittyä enemmän myös venyttelyyn, jonka jätän niin helposti väliin. Onneks jooga auttaa varmasti myös tähän miun venyttelykammoiluun.

Pirteetä maanantaita. Tämä lähtis nyt luentoja kohti maha täynnä tofutäytteisiä tortilloja, mmm. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti