sunnuntai 27. tammikuuta 2013

kesäkesäkesäkevätkevätkesäkesä joko tuut?

 Puu, jossa kasvo kenkiä.

 Miulla oli aamusta lähtien ihan keväinen ja kesänen olo. Aurinko paisto ja linnut lauloi ja sitä rataa. Lokkejakin näky tavallista enemmän. Mikä toiskaan enemmän kesää (ja erityisesti Savonlinnan toria mansikkamyyjineen) mieleen kun lokkien rääkyminen? Täällä noi tipuset tuppaa vaan olemaan kissankokosia örvelöitä.
 Nätein kirjasto, jossa oon koskaan ollut. Menin tappaa aikaa ja lukemaan kurssikirjaa.

 Maailma, johon rakastan kadota erityisesti sillon kun oma tuntuu liian tylsältä.
 Viimesiä viiään tän kanssa, jes.

Välillä piti pitää taukoa ja ajauduin lukee jotain juoksemisopuksia. How to run. Pitääkö siihenkin olla jotkut tietyt ohjeet? No ainakin toi ravinto-osio oli ihan järkevä ja kätevää infoa. 
Mulla on ihan älyttömät suunnitelmat jo tulevalle kesälle. Tai ei nyt mitään suurta, mutta haaveilen jo yöuinneista, piknikeistä puistossa, ystävistä ja pussikaljasta sekä auringossa makaamisesta. Sen lisäks siitä, että saa taas laittaa omat yrtit kasvamaan ja seikkailla pyörällä minne sattuu. Oi, tulisitpa nopeasti kesä, mutta samalla menisitpä aika myös hitaasti, että en joutuis sanomaan niin pian heippoja tälle paikalle. (Eikä ees aleta miettii sitä stressiä, joka oottaa taas uuden muuton kanssa...)

Näillä mennyt koko päivän ja ollut ajatuksellisesti siellä lämpösessä kesässä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti