tiistai 18. syyskuuta 2012

Ärsytys ja ihanuus

Tänään oli ensimmäistä kertaa vähän huonompi päivä täällä suunnalla. Ei nyt suoraan sanottuna huono, mutta vähän tavallista nihkeämpi. Aamulla olin tosi väsynyt ja en millään meinannut päästä liikkeelle. myUWE-verkkotunnukset oli vihdoin ja viimein lähetetty meidän sähkäriin ja päästiin näinollen lataamaan opiskelijakorttiin valokuvaa. Tietenkään mulla ei valmiina ollut itsestäni mitään passikuvantapaista koneella, joten otin aamulla kauheilla silmäpusseilla ja takkuisella tukalla varustettuja kuvia. Jos se hyväksytään kuvanlaadun suhteen korttiin, niin onpahan aina muistona, että tämä oli just se aamu, kun kaikki oli vähän vinksallaan. Lähdettiin sitten hankkimaan keskustan liikkeistä lämpimiä vaatteita ja muuta tarpeellista. Koko bussimatkan ajan mua oksetti ihan törkeen paljon ja vielä keskustassakin täytyi nieleskellä liioitellusti, kun tuntui, että muuten lentää sisuskalut ulos. Ei - ei ollut krapula vaan lähinnä mahatautia enteilevä olo. 

Nähtiin yhtä meidän yliopistolla opiskelevaa suomalaistyttöä pikaisesti keskustassa ja olin siinäkin vaiheessa aika huonolla tuulella. Väsytti, ulkona satoi (mikä yllätys) ja aikataulu sotkeentui koko ajan. Pyörittiin tovi lisää kaupoissa ja lähdettiin Iidalle tekemään ruokaa. 

Missattiin Erasmus-tea Octagonilla, mutta mentiin seitsemäksi One Zonelle, Frenchaylle. Siellä oli Global Gathering-niminen tapahtuma vaihtareille. Uskomattoman hyvää ruokaa (cocktailtikkuja, kasvispyörykkätikkuja, juustoa ja viinirypäleitä, juustokakkua, juomaa ja Rocky Roadia), afrikkalaisia tanssijoita, musiikkia ja paljon paljon ihmisiä. Mentiin mukaan jammailemaan niihin afrikkalaisiin rytmeihin ja tuli kyllä taas niin suomalainen olo, kun ei mun kroppa vaan kykene hetkuttamaan ja ketkuttamaan itseään. Hauskaa se silti oli. Porukka kierteli juttelemassa toisilleen ja sain pari uutta tuttuakin. Vaihdettiin numeroita yhden kiinalaisen kanssa, juttelin pitkään herttaisen saksalaispojan kanssa ja löydettiin skandinavian edustajista vain norjalainen tyttö ja olisikohan ollut tanskalainen se toinen? Uusi ruotsalainenkin löytyi tällä kertaa. Taidetaan olla ainoat suomalaiset tämän vuoden tulijoista.

Ilta meni lopulta sit vielä meillä halvan viinin/siiderin parissa. No joo, oli tää loppujen lopuksi ihan hyvä päivä, mutta kipeänä oleminen ja jatkuva juokseminen paikasta A paikkaan B alkaa jo vähän väsyttää. Eikä loppua näy, kalenteri on täynnä koko loppuviikon ajan. Odotan luentojen alkamista, että pääsisi arjen kuvioihin kiinni ja ei olisi yhtä yökukkumista tämäkin.

Loppuun vielä vähän kuvia sieltä sun täältä. 

PS. Päivän paras oli ehdottomasti se, että löysin 2007 vuodesta lähtien etsimääni minttutoffeeta taas! Arvatkaa lähteekö jouluksi Suomeen kymmenen pussillista sitä? Niin ja Iida voitti arvonnassa matkalaukun. Ei voisi ehkä osuvampi arpajaisvoitto osua.

 Tais olla pari päivää sitten Christmas Stepseillä.

 Legendaarinen päivä piirakan kanssa. 
 Purrmau. Ikävä omia karvapalleroitani.


 Pakollinen puhelinkoppikuva - Check!
Yliopisto ja yliopiston baari.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti