torstai 13. syyskuuta 2012

Stokes Croft & Gloucester Road


 Mulla on älyttömät ihanat kämppikset, jollen oo sitä vielä maininnut. Eilen ne vei meidät kiertelemään ympäriinsä kaikkiin kivoihin paikkoihin. Matkalla piti hakea J:lle syömistä sen lempparipaikasta. Aluksi pohdittiin bussin ottamista päämäärään, mutta kun matka oli kuulemma "suhteellisen lyhyt" niin käveltiin. Se oli tosiaan sitten 1h 30 min. kävelymatka. Näillä on vähän eri käsitys lyhyestä.
 Tuo oli semmoinen antiikkiputiikki, jossa oli vaikka mitä kummallisuuksia ja aarteita.
 Kyseistä säätä ei voisi olla varmaan missään muualla, kuin Englannissa. Joka toinen minuutti satoi ja paistoi. Kylmyys ja äkillinen lämpöaalto vaihteli myös vuorotellen. Sade on kuitenkin jotenkin lempeämpää täällä, vaikka kuvanottamishetkellä sitä tulikin ihan taivaan täydeltä.
 Hauska kuppila ja taustalla häämöttävä vankila.
 Se pakollinen kirkkokuva, joka pitää aina jokaisessa kaupungista näpsäistä, koska ne nyt vaan on nättejä.
 Alettiin päästä ihmisvilinään tämän jälkeen
 Historiallinen hetki, sillä tämä oli eka graffiti, jonka näin Bristolissa. J:n sanoin, tuo oli vasta alkua.

 Kauppojen ollessa suljettuina, tulee esiin tuommoiset työt. Aika hauskoja.
 Ensimmäinen Banksy, jonka näin livenä. Ne on tosiaankin aika piilotetuissa paikoissa, sillä tämä olisi mennyt ihan ohitse ilman S:n ja J:n apua. Tätä ennen juostiin aika vaarallisesti autotien ylitse.

 Tähän mennessä löytämistäni paikoista lempparit. Taideliike, läheinen kirppari sekä Cafe Kino vähän matkan päässä.

 Täällä on ollut jotain valtavia mielenosoituksia siitä, kun Tesco joskus meni avaamaan samaiselle alueelle. Alueella on nimittäin hirmuisesti yksityisten omistamia liikkeitä ja puljuja, niin ei tänne tahdottu mitään ketjuliikkeitä. 


 Lisää Tescon vastustusta ja S.



 Jotenkin näyttää siltä, kuin oltaisiin Iidan ja J:n kanssa enemmänkin jossain taidenäyttelyssä, kuin kaupungissa kävelyllä.

 Tittidii, toinen Banksy ilmielävänä (jos noin nyt voi sanoa ylipäätänsä seinästä ja maalista).




 Oon pahoillani tästä kuvamäärästä, jotenkin vähän saatoin innostua räpsimään seinistä kuvia. Jospa näistä välittyisi edes miljoonasosanen sitä kauneutta ja tunnelmaa, jota nuo kadut pitää sisällään.
 Käveleminen alkoi pikkuhiljaa jo väsyttämään ja treffattiin meidän uusi tuttavuutemme A-K Cafe Kinossa, Stokes Croftilla. Tee tuli tuommoisessa erikoisessa systeemissä, joka oli tosi kätevä asettaa mukin päälle ja sieltä se sitten suodattui kuppiin.

 Cafe Kinosta saa myös vegaanista ruokaa. Päädyin testaamaan tämmöistä falafelpyörykkä-annosta salaatilla. Kaikki oli tehty itse alusta loppuun paikan päällä. Tää annos oli pieni, mutta ihan tarpeeksi suuri viemään nälän. Iida tilasi nälissään suuremman koon, koska oletettiin niiden olevan samankokoisia kuin Suomessa, mutta erehdyttiin pahemman kerran. 


 Hamilton Housen symppis wc.
 Hamilton Housen ilmoitustaulu sai hiljaiseksi. Miten näistä kaikista tapahtumista osaa valita parhaat, liikaa kaikkea kivaa. Pelkästään joogaakin oli tarjolla varmaan kymmenessä eri paikassa.






 Illalla mentiin Iidan kanssa vielä metsästämään niitä peittoja ja tyynyjä, jotka olisikin lähteneet  tosi halvalla Primarkista. Jätettiin kaikki ostokset kassalle varaukseen ja käytiin etsimässä T.K.Maxia, mutta sieltä palatessa Primark sulki juuri meidän nenän edestä ovensa. Myyjä oli todennut aiemmin, että ne voi säilyttää kamoja, mutta sulkevat kahdeksalta. Millä perusteella kauppa sulkeutuukin sitten jo kymmentä vaille? Argh. Tuli siis vielä yksi kylmä yö. Tänään paremmalla onnella ja ensi yönä jo toivottavasti nukutaan ilman Siperia-efektiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti