sunnuntai 23. syyskuuta 2012

New friends and akward movements

 Sain jälkikäteen yheltä kaverilta joitain kuvia Global Gatheringistä ja aattelin vielä laittaa niitä muutaman tänne. Tässä on mun ekat International/EU-kamut täältä. Muutenhan oon lähinnä hengannut paikallisten kanssa, joten on kiva saaha muistakin maista kavereita. Tässä tutustuin saksalaiseen tyyppiin, jonka nimeä en tuu ikinä oppii lausumaan. Samalla oli ehkä tähän mennessä pisin keskustelu englanniksi. Ei ahistanut puhua niin paljon kun ties, että toinenkaan ei puhu äidinkielenään kyseistä kieltä. Vasemmalla näkyvästä lasista revittiin uskomattoman tyhmää läppää. "Do not touch the glass...I warn you". 

Samainen Global Gathering ja kiinalainen Song. Mut pakotettiin tekemään noloja käsiliikkeitä ja asentoja, akward. Mutta mukava tyyppi hänkin.

2 kommenttia:

  1. Mikähän siinä on, että noiden aasialaisten tuntuu olevan aivan pakko ilveillä kuvissa. Sama täällä näiden meidän vaihtareiden kanssa, joka kuvassa on vähintään peace-merkki väläytettävä. Tsemppiä hei siihen arkeen, kyllä se jossain vaiheessa luistaa (:

    -juulia

    VastaaPoista
  2. No joo. Ei sinäänsä mitään vikaa, joku niiden tapa vissiinkin, mutta tuli vähän epämukava olo, kun just jutellut jonkun kaks lausetta uuden ihmisen kanssa ja sen jälkeen pyysi kuviin. Sekin vielä okei, mutta kun ei kelvannut, että olisin ollut vaan tavallisesti kuvassa vaan ihmeelliset asennot ja käsiliikkeet oli pakko vetästä. Mut ihan hauska kokemus tuokin :p

    Voi kiitos, tänään oli vaan joku tyhmä päivä joka parani iltaa kohden ja kämppiksetkin tais ymmärtää, että olin vaan väsynyt. Hei huippua, pitää muuten tsekata siun blogi heti huomenna. Uutta luettavaa 8)

    VastaaPoista