sunnuntai 16. syyskuuta 2012

One lazy Sunday

 Tältä näyttää tällä hetkellä mun ruokakomera. Perusaineista löytyy vasta puurotarpeet, muroja, papuja, herneitä, vihanneksia ja riisiä. Ei olla vielä ikävöity niin paljon ruisleipää, että olisi avattu Annin antama ruisnappula-pussia. Sen aika taitaa tulla sitten, kun hapankorput loppuu.
 Meijän pikkuinen keittiö. Välillä kun on paljon tiskiä, niin oon ikävöinyt kuivauskaappia, kun tuo kuivausteline täyttyy aika nopeasti. Meijän kuumavesihanassa on tällä hetkellä jotain vikaa ja kumpikin hana laskee ainoastaan viileää vettä.

 Hyvää ruokaa tuli tikka masala-kastikkeesta ja vihannesriisisekoituksesta.


 Vielä niin sisustamaton huone.

 Meijän kotikulmia taas kerran. Onneks ei tarttee käyttää pesulaa vaan löytyy ihan oma kone. Tosin en tiiä onko näiden pyykinkuivaustekniikka kovinkaan järkevä, kun pyykkiteline viedään takapihalle ja vettä tulee huonolla tuurilla tunnin välein. Niin, jollei omista sellaista supermodernia konetta, kuin Iidan kotona. Siinä on kuivausohjelmakin.



 King George on miun ja Iidan kohtaamispaikka, jos ollaan menossa  vaikka Sainsburysiin ostoksille, koska se on aika puolivälissä matkaa molempien kotoa. Täytyy varmaan viedä vanhemmat jonnekin syömään perinteistä Sunday Roastia, kun ne saapuu vierailulle. Veikkaan, että se vois olla niiden juttu.
 Rakastan näitä randomeita kasveja, joita täällä tulee vastaan. Musta on ihan uskomatonta, että koulumatkallakin voi onnekkaana syödä kuulemma karhunvatukoita suoraan pensaasta. Koulumatka taittuu siis semmoista pyörätietä pitkin.
 Skittlesit katosi joskus aikoinaan Suomen karkkihyllyistä ja innostuin, kun löysin niitä tänään Sparista. Kitkat-palaset oli myös maukkaita.
 On tullut juotua tosi paljon enemmän teetä, kuin Suomessa ja sielläkin oon suurkuluttaja. Nyt jotenkin tuplaantunut vielä enemmän, kun ollaan molemmat Iidan kanssa oltu vähän kipeinä. Se parka oli tänään ihan nuhanen ja niiskunenä. 
 Tää näitten kämppä eroaa aika paljon meijän asunnosta. Jääkaapissa on joku ihmeellinen kolo, josta saa kai jotenkin kylmää vettä? 
 Meni taas hetki ton talon elektroniikan kanssa, kun säädettiin television kanssa, jossa oli sisäänrakennettu DVD-soitin..


 Päätettiin katsoa Iidan kämppiksen leffavalikoimasta Dorian Gray, koska se pitää lukea yhdelle kurssille (tiiän, että oon huono kirjallisuuden opiskelija, kun en oo vieläkään lukenut sitä..) ja on varmaan helpompaa pysyä mukana, jos tietää etukäteen mistä koko hommassa on kyse. Leffa oli älyttömän hyvä, meni lemppareihin, vaikka olikin hyvin ahdistava. 
 Toivottavasti Iida on huomenna jo terveempi eikä sairastu yhtään enempää. Ei olis kiva alku meidän täällä ololle, jos joudutaan molemmat heti alussa pedin pohjalle sairastamaan.
Yak. Iltaisin ja kostealla ilmalla muutenkin täällä joutuu pomppimaan ja väistelemään koko ajan noita älyttömän kokoisia etanoita ja kotiloita. Sisällä lentelee välillä isoja sääskiä ja oon tappanut jo muutaman jättihämähäkin (tervetuloa Amille!)

Jos teillä on muuten jotain ideoita tai aiheita, joista haluisitte kuvia/juttua tänne, niin otan mielellään ehdotuksia vastaan. Tällä hetkellä päivitykset on aika päiväkirjamaisia ja kuvaan kaikkea, mitä päivän aikana eteen sattuu. Tää on myös oiva tapa välittää tietoa miun elosta vanhemmille ja kavereille Suomessa. Mutta jos jotain tulee mieleen, niin heittäkää toki kommentilla!

3 kommenttia:

  1. Musta nää jokapäiväiset päiväkirjamaiset jutut on just parhaita! ^___^ Ihana, kun laitat paljon kuvia ja just huippua, kun kuvaat jotain karkkipusseja, hihi. Meitsi on ihan innoissani kaikista tuommosista!

    VastaaPoista
  2. Jukra, lisää vaan tätä kuvasatoa :--) ! Ja hei, heitän sua nyt haasteella; http://kolonrakentaja.blogspot.fi/2012/09/iloisuus-haaste.html

    VastaaPoista
  3. kiva, että tykkäilette :) Lisää todellakin tulossa. Tänään mulla oli joku vimma kuvata mm. kasveja..oon menossa ihan sekasin ilmeisesti. Karkkipussit on parhainta! <3

    Jee, kiitti haasteesta. Alotan heti!

    VastaaPoista