lauantai 15. syyskuuta 2012

Pieniä asioita

Kyseinen kuva ei valitettavasti oo meijän puutarhasta, mutta meillä onkin aamuisin kiekuvia kyyhkysiä ja piilotteleva pöllö. Ajattelin listata tähän joitain asioita, jotka on olleet viime päivinä kivoja/uusia/erikoisia/jänniä/huomioitavia. Mitä tahansa. Lähinnä listaan ajatuksia ylös ja välttelen nukkumaan menemistä, vaikka väsyttääkin aivan liikaa.

- Sain Nectar-kortin Saintsburysiin ja olen käyttänytkin sitä jo kahdesti. Se on vähän samanlainen kuin Suomessa plussakortti.
- Cider and black on mun lempparijuoma tällä hetkellä
- Musta on vähän outoa, että litran tuoppi cocktailia maksaa yhdessä baarissa £7. En kykenis ikinä ite juomaan sitä tönikkää, maistuu lähinnä juissimehulle ja on väriltään mm. turkoosia. 
- Jaksan yhä ihmetellä kun tuopit kaadetaan lasin reunaan asti täyteen, vaikka tiesinkin pinteistä.
- Kaduilla on jättimäisiä etanoita, kotiloita ja toukkia.
- Miksi vessan ikkunan täytyy olla auki koko ajan? Suihkusta tullessa tuntuu Siperialle.
- Sähköinen vesiboileri
- Käyttäessä uunia tai melkein mitä tahansa keittiöjuttua vedenkeittimestä mikroon, täytyy seinästä painaa on/off-nappula pohjaan ennen kuin laite toimii.
- Yliopiston kaupallisuus
- Miksi tiskialtaassa pitää olla ihmeellinen laatikko, joka aina täyttyy likaisilla astioilla ja lopulta ei pysty edes tiskaamaan kun hanat ei aukea, kun tiskit on kiinni hanoissa asti.
-  Haluun ostaa Halloweeniksi kurpitsan, kaivertaa siihen juttuja ja laittaa sen meijän takapihalle palamaan.

Nyt hyppään ihanaan sänkyyn. On ollut ilo nukkua sen jälkeen kun sain kunnon peiton. Testaan tänään ensimmäistä kertaa uutta kuumavesipulloani. En ajatellut elää ilman sitä, kun jäi kyllä niin pahat traumat jo pelkästään muutamasta yöstä pelkillä lakanoilla, hrr. Huomenna kalenterin sivu on tyhjää täynnä, mikä ilo. Ei sillä etteikö olisi ollut ihanaa tehdä kaikkea ja tutustua ihmisiin ja olla menossa nää viime päivät, mutta tarviin todella paljon unta nyt ja sitä, että saa olla vain hetken paikallaan. Kaikki on koko ajan niin uutta ja ihmeellistä, että unohtaa kokonaan pysähtyä välillä aloilleen. Tää ilta onkin ensimmäinen tämmöinen rauhallinen. 

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti