lauantai 22. syyskuuta 2012

Our Seat Of Learning


Eilen piipahdettiin ensimmäistä kertaa meidän kampuksella, joka on eristettynä Frenchaystä eli pääkampuksesta aika kauas. Meillä oli sovittu tapaaminen yhden professorin kanssa 9.30am, mutta onnistuttiin eksyttämään ittemme ja saavuttiin noloina paikalle vasta kympin maissa. Tapaaminen siirtyi yhteentoista ja kierreltiin tunnin verran tutkimassa paikkoja. Perun sanani upeista pyöräteistä. Joo, niitä kyllä on, mutta matka St.Matthiaksen kampukselle sisältää mm. maailman jyrkimmän ja pisimmän ylämäen. Jos joskus pystyn polkemaan sen ylös asti, niin lupaan osallistua sen jälkeen olympialaisiin. Mutta joo, eiköhän toi matka ala menemään sutjakammin nyt kun tietää minne pitää mennä ja ei poukkoile sivukaduille.

 Voi, löydettiin seinältä Erasmus-juttu, jossa oli vaihtoyliopistoja. Suomi ja Joensuu näyttää niin korvelle. En ihmettele yhtään, että Iidan kämppis luuli Suomen olevan tosi köyhä maa. Se tais vähän käsittää väärin, kun Iida sanoi, että niillä ei oo telkkaria. "Niin, onko Suomessa niin köyhää?" :D 

Meillä taitaa olla luentoja kolmessa St.Matthiaksen rakennuksessa. A, W ja M-alkuisissa taloissa.
Hyvin toimii vessa, kun kolmesta lukosta ei yksikään mennyt lukkoon.

Yks meijän luentosaleista.
Tuolla oli massiivisia hämähäkinseittejä.














Seminaariluokka. Pikkusen näyttää kyllä ahdistavalle. Mie tuun istumaan tuolla kuitenkin ihan mykkänä tai pahimmassa tapauksessa saan hillittömän naurukohtauksen ja en pysty lopettamaan nauramista. Oon mennyt jotenkin ihan sekaisin täällä ja tänäänkin nauroin puolet meijän pyörämatkasta kaikelle ääliölle.

Meijän koululla on oma kampuskissa. Sillä on tuommoinen koti kampuksen pihassa. 
Täällä ei harrasteta kouluruokailuja, mutta löytyy silti ravintola/hengaustila, josta saa tilattua kaikkea syömistä.
Iida tilas tämmösen herkkulautasen. Sipulirenkaita ja ylläri ylläri kolmioleipiä.

Bilispöydät, musiikki soi kovalla ja paljon pehmeitä sohvia. Aika kiva paikka viettää taukoja luentojen ja seminaarien välissä :) 
Tuo on vaan niin Harry Potter-koulu. En malta oottaa, että maanantaina alkaa tunnit. Ollaan viimeiset vaihtarit, jotka pääsee nauttimaan St.Matthiaksesta, sillä ens vuonna tunnit siirtyy Frenchaylle ja vaihtareita ei välttämättä Joensuusta enää oteta koko UWE:lle. Joten oon onnellinen, että vielä nyt oli mahollisuus päästä tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti