maanantai 17. syyskuuta 2012

Mun kasvipäivä

 Mun uusin paras kaveri. Ilman tätä en osaa enää edes nukkua.

 Takapihalta lähtee tosi hyvä reitti yliopistolle, tänään tajusin myös, että juna-asemalle on vaan viiden minuutin matka.

 Aamulla tajusin, että on aika ostaa kunnon lämmin pipo ja pidempi takki. Hölmönä en pakannut mukaan mitään kovin paksuja paitoja, joten nyt sitten hytisen kylmyydestä. Hienoa suomalaisena valittaa kylmää.
 Tästä lähti tän päivän teema - Nina luontokuvaajana. Löyty tosiaan koulumatkalta noita karhunvatukoita, mutta ne ei ollu vielä tarpeeks kypsiä ja niissä kiipeili yks semmonen mammuttihämähäkki.
 Nyrkinkokoset takiaiset samaisella koulumatkalla
 "Onko nää samaa rotua kuin ne joilla ei oo tota kotiloa mukana vai voiko nää jättää kotilonsa millon ne vaan tahtoo?"
 Surku-koira @ Welcome Lounge
 Brittiversio oli suomalaista massiivisempi
 Pojat pelas pooloa koulun pihassa. Miulle tulee koko ajan enemmän ja enemmän Frenchaystä mieleen amerikkalainen yliopisto.

 Luontopolku/puisto, joka löydettiin. Täytyy vierailla joku päivä.

 Sit lähettiin taas Eastoniin junalla, sillä Ikea-reissu oli suunnitteilla jo sunnuntaina. Yritettiin matkustaa kuuden minuutin junamatka ilman lippua, mutta viimeisen minuutin aikana konnari tuli sitten kyselemään lippua, pöh. Itse Ikea löytyi ilman suurempia ongelmia ja se oli massiivinen. Eri asia oli löytää sieltä loppujen lopuksi ulos. Kierrettiin koko paikka melkein kolme kertaa ympäri ja päädyttiin aina vaan saman ravintolan kohdalle. Onneksi lopulta päästiin ulos ja jouduttiin kävelemään eri reittiä takaisin asemalle, kun moottoritien viereisellä syrjäkujalla meidän edessä pari jätkää diilaili jotain outoa ja jäi katsomaan tosi pitkään, joten ajateltiin, että voi olla järkevämpää kiertää muualta. 
 Tääkin oli tän päivän teema - identiteettikriiseily ollako rapu vai koira.
 En oo koskaan näyttänyt näin kulahtaneelle ja oudolle? No, mutta Ikean ruokaa siinä nauttimassa.
 Mr. Owl koristaa nykyään miun avaimia.
 Suomeen vähän postia.
 Mietin tosi monta kertaa Ikeassa, että ihan niinkuin 500 Days of Summerista ja sit yhtäkkiä yhdessä vihkossa, joka lojui pöydällä, luki tämmöistä. 

 Semmosta Ikeassa. Sain ainakin huoneeseen koristetyynyn, kynttilän (jonka S joutui sytyttämään, koska en edelleenkään osaa käyttää sytkäriä), uuden päiväkirjan, korurasioita, petivaatteita, keittiötavaraa yms. Kyllä tästä koti vielä tulee. 






 Taas kerran Stapleton Roadin juna-asema, tällä kertaa ilman piirakkavuokia, mutta järjettömän Ikea-kassin kanssa. Tykkäsin hirmusesti noista seinämaalauksista ja mustasta kissasta, joka ylitti uhkarohkeasti junaraidetta. 
 Kotiin tullessa mua odotti olkkarikokouksen lisäksi Giffgaff-puhelinliittymä. Isoin kiitos A-K:lle, että lähetti meille nämä. Nyt pystyn vihdoin soittamaan kämppiksille ja olemaan muutenkin yhteyksissä kaikkiin täällä, Suomen liittymä ei nimittäin toiminut jostain syystä laisinkaan. Joten hoi kaikki, mua ei tavoita enää Suomen numerosta. Uuden saa pyytämällä. 

 Tähän iltaan on kuulunut mm. Nectar-kortin aktivointia, puhelinliittymän avausta, Pokemon-videoita sekä Sigur Rossin musiikkia. Pidettiin olkkarissa kokous tv-asioista ja siitä mistä hommataan telkkari. Illalla kuitenkin tyypit raahas yläkerrasta näytön ja pelikonsolit meijän loungeen ja nyt täällä on ihan hirmuset peliturnaukset käynnissä. 
 Purkitetut korut ja muu krääsä.
 Ostin meille tumminta leipää, jota löysin. Tyypit totes, että ihan hyvä, että onkin pitänyt syödä terveellisemmin. 
 Pakastin meni sulatukseen, sillä S oli joutunut pelastamaan ruokiaan sieltä jään seasta jäätelökauhalla. Tää sulatus ei kuitenkaan toiminut kovinkaan hienosti, sillä päädyttiin kuivaamaan takapihalle menevää väylää pyyhkeillä ja muulla. Meillä oli oma uima-allas hetken aikaa. Lopulta se pakastin kuitenkin suli, kun S kirjaimellisesti puukotti pakastimen jäät irti.
 Miun piti mennä nätisti teen jälkeen sänkyyn lueskelemaan, mutta sitten päädyttiinkin miksaamaan Robinson orange-mehutiivistettä ja tyhjentämään siihen sekaan S:n massiivista Malibu-varastoa. Aivan loistava yhdistelmä: kaks shottia Malibua, sentti Robinsonia ja loput vettä.

Viritelmät aluillaan. Hyvä päivä tämäkin, vaikka meijän UWE:lle rekisteröityminen ei oo vieläkään täysin hoidettu. Tällä kertaa mentiin lauantain ohjeiden mukaan etsimään Admissions officea, mutta ei ikinä päästy sinne asti, kun infossa todettiin, että menkää sittenkin takaisin ECC:lle (joka on siis paikka, jossa oltiin alunperinkin hoitamassa rekisteröitymistä). Siellä meille annettiin paperiset registration-laput täytettäviksi ja jätettiin ne sinne. Meille lupailtiin huomiseksi onneks jo niitä myUWE-tunnuksia ja heti kun ne tulee, niin voidaan hoitaa kaikkia juttuja jo paljon paremmin: hakea opiskelijakortit, tiedetään kursseista enemmän yms. Sitä odotellessa siis. Aloitan tänään pitämään päiväkirjaa uuteen maahan muuttamisesta. Kirjoitan viikon verran ja saan siitä hyvästä £5 voucherin jonnekin ruokakauppaan eli aika hyvä diili. Ei oo iso homma, kun kirjoitan muutenkin kaikkea ylös. Se menee siis yhden paikallisen pojan johonkin kouluprojektiin osaksi. Kivaa, kun voi olla apuna. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti