lauantai 29. syyskuuta 2012

Friday, I'm in Love

 Raskaan opiskeluviikon päätteeksi oli suunniteltu vähän juhlimista kämppisten, Iidan ja S:n kaverin kanssa. Käytiin Bargain Boozessa (älytön kauppa täynnä alkoholia hyvin halpaan hintaan) ostamassa baarikaappitarpeet Iidan kanssa. Näillä luulis pärjäävän suhteellisen pitkään.





 Tehtiin koko talolle pitsaa ja drinkit.
 Alkuilta meni meijän olkkarissa pelaten erilaisia juomapelejä, arvaa kuka olen-peliä (se, jossa laitetaan jokaisen otsaan lappu, jossa lukee jonkun henkilön nimi ja sitä sitten arvuutellaan) sekä juoden liian imeliä drinkkejä. Lähdettiin ennen yhtätoista tilataksilla keskustaan ja Bierkelleriin, jossa viihdyttiin ainoastaan tunnin verran. Musiikki oli liian metallia ja heviä, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Tanssittiin pari biisiä ja vetäistiin puoliksi stein (litran kokoinen tuoppi) siideriä ja ilmainen shotti (tuolla saa tilaamansa juoman lisäksi aina minkä vain shotin ilmaiseksi). Matka jatkui Nelson streetille.

 Onnistuttiin hävittämään B jonnekin illan aikana. Tällä poppoolla matka jatkui kuitenkin Mothers Ruiniin. Iipu, minä(Mulla on joka kuvassa silmät kiinni..), kämppikset J ja S sekä uusi tuttavuus A.




 Katutaidetta Nelson Streetillä.
 Paparazzi-Ninan paluu.

 Gangnam Style.....





 Mothers Ruins
 Tanssimaan!
 Pakollinen puhelinkoppikuva vol 3
 Thekla, jonne melkein päästiin. Sisäänpääsy oli £7, joten joku toinen kerta sitten. Niin ja tässä samalla taas yks Skinsin kuvauskohteista. Kolmoskaudelta kohtaus, jossa Cook vie porukan hääbileisiin tonne laivaan.



 Epätoivoisesti yritin kuvata taksista tota yhtä isoa rakennusta edessä, kun sekin oli Skinsin kuvauspaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti