perjantai 14. syyskuuta 2012

Ensimmäiset päivät vol 2

Sain Iidan kamerasta siirrettyä kuvia omalle koneelleni, joten tulee jälkijunassa taas kerran joitakin kuvia. Ajattelin jättää nämä postaamatta, mutta laitanpa kuitenkin, sillä muuten jää muutamat kivat yhteiskuvat näkemättä ja veikkaan, että tulevaisuudessa on kivempaa katsella näitä kuvia blogista kuin koneen syövereistä. On koko ajan niin paljon tekemistä ja menemistä, että en ymmärrä kuinka ehdin päivitellä tätä blogia. Allekirjoittanut pahoittelee epäloogisuutta ja sekavuutta. Koittakaa pysyä kärryillä ja olla hermostumatta, koitan palata ruotuun kun arki tästä tasaantuu.

 Vielä Suomen puolella venailemassa lentoa.



 Yks miun lempparihetkistä Englantiin matkustamisessa on aina se, kun aletaan laskeutumaan ja joka puolella näkyy vain hirmuisesti erisävyisiä laatikkomaisia peltoja. Niin suloisia! Tällä kertaa näkyi paljon pieniä pisteitä, jotka paljastui lehmiksi.
 Oli ehditty olla Gatwickillä muutama hassu minuutti, kun kaksi näkövammaista miestä tuli kysymään tahdotaanko niiden ottavan meistä kuvan. Toinen setä halusi välttämättä myös kuvaan.
 Paddington-Nina. 
 Hieno starttaus, kun muutaman minuutin jälkeen jo sanakirja kourassa.

 Junaa venailemassa.
 Tälläiset automaatit on aika hyödyllisiä täällä.

 Iida hoiti miun puolesta tän iloisena perillä-poseraamisen. Ite olin niin kuolettavan jäässä ja väsynyt tässä vaiheessa, että halusin vaan sisälle ja lämpimään. 
 Maaginen antiikkiputiikki.
 Tuo on J:n lempparipub ja käytiin istumassa siellä eilen iltaa. Yksi cider and black (strongbow-siideriä blackcurrant-lisäyksellä, sellaista punaista siideriä siispä) veloitti vain £1,5 eli tosi halpaa. Järkytti hieman saada se lasi kouraan, kun tuoppi oli piripintaan täysi (Suomi tuntuu niin riistolle pinttejen jälkeen) ja joutui ottamaan heti ison kulauksen, että ei heittele nestettä ympäriinsä. 


 Lähipiiri Bristolissa. Kämppikset ja Iiduska.
 Really, it wasn't me!

Iidan asuinalue on noin vartin päässä meiltä ja se on kai tunnetusti vähän hienompaa aluetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti