sunnuntai 30. syyskuuta 2012

My will to move, or even use my brain, Is weathered by the eternal english rain


Just sopiva kappale tälle viikonlopulle. Perjantai tuntuu olleen ainakin kaksi viikkoa sitten, eilinen meni homehtuen kotona elokuvien parissa ja tänään en ole paljon poikennut kyseisestä kaavasta. Kävin jo perinteeksi muotouneen sunnuntaileffan tsekkaamassa Iidalla. Tällä kertaa päädyttiin katsomaan Great Expectations. Oon katsonut Suomeen palatessa varmaan kaikki kirjallisuuden klassikot leffoina. Olisi pitänyt lukea huomiselle aika paljon juttuja, mutta koska laiskotti, niin jätin aika suuren lohkon huomiselle aamulle (workshopit alkaa vasta kahdelta, joten hyvin onneksi ehtii). Tänään ei vaan innosta lukea jotain raamatullisia juttuja. Toivottavasti paremmalla onnella huomenna.
Eilen siivottiin asunto, keittiö oli kerrankin tosi siisti. Perustettiin myös baarikaappi juomille.
 Vaihdettiin olkkarissa järjestystä. 
 Tämmösellä systeemillä toimii talon sähköt. Toi sininen tikku pitää aina välillä ottaa irti tuosta ja juoksuttaa lähikauppaan ladattavaksi tai siihen siis maksetaan tietty summa rahaa. Latasin eilen kymmenen puntaa ja tänä aamuna tilanne oli jo seitsemässä punnassa menossa, joten ei kovinkaan kauaa kestä tuo. Muut maksaa £20, koska niillä menee enemmän sähköä miksauslaitteineen.
 Oon ollu tosi väsynyt. Lupaan ensi viikolla alkaa harrastamaan normaalia unirytmiä, syömään terveellisemmin ja juhlimaan vähemmän. Vähän tämmösiä "huomenna alkaa uusi elämä" tai uudenvuodenlupaus-tyyppistä päätöstä, jotka katkeaa viimeistään siihen, kun joku ehdottaa uutta pubia tai leipoo suklaakakun..
Tän illan leffa. Mulla on joku ongelma Gwyneth Paltrowia kohtaan. En vaan siedä sitä. Oli tuo kuitenkin yllättävän hyvä leffa. Jaksoi katsoa ilman ongelmia. Hmm, tänään näin toista kertaa täällä ollessa helikopterit valokeiloineen. Jotenkin sattuu aina kohdalle, kun pyöräilen illalla kotiin Iidalta. Meidän pihaan on ärsyttävää tulla nykyään, kun roskakuski ei ole vieraillut hetkeen ja ketut käy repimässä roskapussit yöllä auki ja levittää kaiken ympäri pihaa. Onneks tiistai on pian ja sitten pitäis viimeistään tulla tyyppien tyhjentämään sekä pöntöt että viemään säkilliset roskia pois. Naurattaa, kun täällä kämpässä kuuluu päällekäin F1-pelin äänet, B:n dubstep-miksaukset, S:n skeittivideot ja pelit sekä miun musiikit. 

Oon koukussa North and Southiin, joten pakenen sen maailmoihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti