sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Rainy Sunday

Tänään on taas laiska sunnuntai kuten viikko sittenkin. Nukuin yli kahteentoista ja tiskasin massiivista tiskiä tunnin ajan. Tein myös hirmuisen määrän couscousia erilaisilla höysteillä, mikä oli vähän hölmö idea, sillä S:n poikaystävä tuli meille kylään ja se aikoo kokata koko talolle illalla meksikolaista. En oo jaksanut meikata ja aattelin pysytellä koko päivän neljän seinän sisällä lueskellen kirjaa. Ulkona tulee kaatamalla vettä ja Cafe Kinossa olis tänään ollut Comic&Zine Fair, jossa A-K on myymässä omia töitään (tsekatkaa sen huippu blogi: http://princesapiratadistro.wordpress.com/ ). Oli niin tarkoitus mennä, mutta nuhaisuus ja huono ilma muutti suunnitelmat viime hetkellä. 
J teki laitteillaan äsken jonkun ihan törkeen hyvän miksauksen Foo Fightersin kappaleesta. Noiden musiikkivehkeet näyttää niin monimutkaisille, että en tajua niistä yhtään mitään. Jännittää ihan kamalasti huominen, kun alkaa luennot ja seminaari. Imagining America on ensimmäinen kurssi, jota tuun opiskelemaan. Opettaja on tosi mukava, mutta pelottaa olla ainoa ei-paikallinen siellä. En osaa muutenkaan puhua erityisen taitavasti, niin miten osaan keskustella kirjoista ja akateemisesti jostain? HYI. Tällä hetkellä pieni paniikki päällä. Yritän vaan ajatella, että ei siihen kuole.
En keksi nyt tähdellisempää kirjoiteltavaa ja kuvitustakaan ette saaneet tähän merkintään muuten kuin pienten koululaisten verran. Mukavaa sunnuntaita ja tulevaa alkuviikkoa kaikille. Kaikki hyvin Bristolissa ja kaksi viikkoa tulee pian täyteen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti